dimarts, 3 de maig del 2011

XVII MITJA MARATÓ CIUTAT DE GIRONA

Aquest proper diumenge 8 de maig una altra mitja, aquesta la de la ciutat de Girona o més coneguda com la cursa de l'Hipercor. A més de la mitja marató es farà la tradicional cursa popular de poc més de 9 quilòmetres i altres mini curses pels més petits.

Em centraré a la mitja marató que tindrà la sortida a les 9:30 del matí davant del centre comercial Hipercor de Girona. El recorregut és el mateix dels anys anteriors amb la part més dura cap al final per la zona de Montilivi.

Les inscripcions es poden fer tan per internet com al mateix centre Hipercor. El preu és de 14,-€ si teniu xip groc i 16,-€ si no el teniu. Hi haurà avituallaments cada 5 quilòmetres i a l'arribada begudes per recuperar i una mica de menjar. Com a regal, una samarreta tècnica, com cada any però de color blau.

A veure qui vol venir a fer-me companyia, jo hi aniré i espero completar la tercera mitja marató en 17 dies, que no està malament per mi.

Fins aviat, salut i cames.

4 comentaris:

  1. En Ferran, en Manu i jo ane m a fer la Mitja Marató de Muntanya de la Faiada a Pont de Suert.

    ResponElimina
  2. Molta sort! realment esteu molt forts, les mitjes de muntanya són per valents i gent molt forta.
    Salut i cames.

    ResponElimina
  3. Només em queda desitjar-vos sort a tots, sigui quina sigui la cursa on aneu, jo tornaré a fer campana, tinc futbol amb en Lluís.
    Salut i Cames, i espero que ara que està a punt d'acabar-se el futbol ens veiem en alguna cursa.

    ResponElimina
  4. Molt bé, 1300 metres d’acumulació, deu ser molt maca i dura

    ResponElimina