dissabte, 30 de març del 2013

IV CURSA URBANA SANT JOSEP DE FIGUERES /17/03/2013)

Bé companys, com cada any aquestes dates s'acumulen les curses i algunes entrades del blog queden endarrerides, intentaré posar-me ràpidament al dia abans que les següents curses arribin.

Anem al diumenge 17 de març passat que es va còrrer la quarta edició de la cursa urbana de Sant Josep a Figueres, amb canvi de recorregut 15 dies abans i coincidint amb la Marató de Barcelona, que va fer que la participació fos una mica inferior que l'any anterior.En qualsevol cas, una festa runner a Figueres un any més per Sant Josep.

El recorregut, nou i més planer, va mantenir la sortida a la Rambla i l'arribada a la plaça Triangular. A la sortida, uns quants membres del Cames, en Marià, en Modest, l'Albert, en Periku i jo, a més de molts amics i coneguts que també van voler participar en aquests 10 quilòmetres, (bé al final van ser uns 9'2 quilòmetres i això va fer que els temps fossin bons si haguessin estat 10 quilòmetres).

Bon ambient a la sortida i puntualitat per començar al mig de la Rambla direcció a la Pujada al Castell per anar ja seleccionant als corredors abans de començar a baixar direcció al Parc de les Aigües, nova zona que s'incorporava al recorregut de la cursa de Sant Josep, enlloc de passar per la N-II en quasi tot el seu pas pel nucli urbà de Figueres.

Un cop fet el pas pel Parc de les Aigües, junts en Modest, en Periku i jo, i uns metres més enrrera en Marià i l'Albert, vam agafar direcció c/ Cendrassos per arribar a la Plaça Josep Tarradellas i d'allà a la Plaça Coberta i la Rambla. En aquest punt ja ens havíem quedat en Modest i jo, i els tres companys del Cames uns metres més enrrera. 

Un cop a la Rambla, volta per fora per entrar pel mig i fer el primer pas direcció al carrer Sant Pau i completar la primera volta força ràpida. La cursa seguia fins arribar al c/ Pujades on vam girar per tornar-ho a fer al c/ Santa Llogaia i baixar pel c/ Vilafant per passar per la part alta de la Rambla i tornar a pujar fins al CAP, per davant de la Torre Galatea.



Seguíem junts amb en Modest, cada vegada més cansats pel fort ritme però recuperant a la baixada i el tros planer. Després d'una primera volta dubtós ara ja les molèsties de les cames no hi eren i ja ni en Modest ni jo estàvem disposats a afluixar. 

Vam anar junts fins a completar el segon pas per l'arribada i fer el c/ Sant Pau junts. Al girar al c/ Pujades en Modest es va quedar "atrapat" darrera un petit grup i va quedar una mica enrrera. Quedant poc per l'arribada vam fer un darrer esforç a més d'aprofitar la baixada pel c/ Vilafant i la Rambla per fer l'sprint final al c/ Sant Pau i completar, quatre de quatre curses de Sant Josep a Figueres.

Tot darrera en Modest, en Marià amb uns darrers quilòmetres de menys a més i l'Albert i en Periku, completant l'arribada dels membres del Cames.

Al final, recollida de la bossa i entrepà i sense sort al sorteig, però una bona matinal de runners amb companys, amics i coneguts. Fins la propera companys.

Salut i cames.

2 comentaris: