dissabte, 9 de març del 2013

IV CURSA URBANA DE SANT JOSEP DE FIGUERES

El proper diumenge 17 de març tornem a tenir la Cursa Urbana de Sant Josep a Figueres, la seva quarta edició. Celebrar doncs que els organitzadors hagin aconseguit ja consolidar la cursa tot i les dificultats.

Les inscripcions es poden fer per internet fins divendres 15 de març a la web de l'associació, www.amicsdesantjosep.cat a un preu de 12,-€, amb un màxim de 500 participants. Si el dia de la cursa no s'ha arribat al màxim hi haurà la possibilitat d'inscriure's però limitat a 50.

A partir de les 8:15 es podran recollir dorsals i el xip. També es podrà recollir dorsal i xip el dissabte 16 de març a la Fira del Brunyol.

La sortida es farà a la Rambla a les 10 del matí. El recorregut, de 10 quilòmetres, s'ha modificat aquest any i es passarà tres vegades per la linea d'arribada. Es faran dues voltes a un recorregut diferent al de l'any passat, per l'interior de Figueres, ennlloc de passar per la nacional com a les tres edicions anteriors, i una darrera petita volta abans del final.

Hi haurà bossa regal al final amb samarreta tècnica, entrepà, beguda i brunyols. També xocolatada per tothom amb l'entrega de trofeus.

L'any passat vam ser 4, espero que aquest any superarem aquesta xifra i a l'hora "estrenar" samarretes amb el màxim de membres possible, per tant, aneu afegint els vostres comentaris i preparant les samarretes. Alguns ja sabem que la faran d'escalfament per preparar La Suada d'Agullana però esperem ser força i retrovar-nos.

Fins aviat, salut i cames.

5 comentaris:

  1. Crec que estaré per fer-la amb un temps raonable.
    Fins diumenge i força Cames.

    ResponElimina
  2. Jo no se quin temps, però hi serè

    ResponElimina
  3. Jo també hi seré.
    Salut i cames.

    ResponElimina
  4. Per donar un puntet més d´alçada al club, no em podia perdre la estrena de les samarretes i ja estic apuntat.

    fins diumenge,

    Periku!

    ResponElimina
  5. Hola a tothom!!!

    És la meva primera cursa i vull arribar el dissabte, algú em potser hospedar?

    ResponElimina