dijous, 13 d’octubre del 2011

XXVIII MARXA VILA DE NAVATA (09/10/2011)

Bona matinal la de diumenge per anar a corre a Navata, la ja tradicional Marxa Vila de Navata, i més a la hora que es va sortir, a les 8h.

A 2/4 de vuit ens vam trobar tots els components dels Cames, Marià, Albert, Waldo, Modest i en Periku, ja habitual a les curses amb els Cames, a la Plaça de l'Era de l'Obra. A aquella hora poc ambient però la cosa es va anar animant fins l'arribada d'un centenar de corredors i caminadors.

La cosa pintava bé ja que a la sortida un mig bidó a punt per encendre el foc on hi faran l'esmorzar, les xuies i botifarres que ens esperaran fins a l'arribada. Explicació dels trams per on passarem d'un membre de l'organització i "petard" de sortida uns minuts més tard de les vuit.

Com sempre, ens vam posar al darrera per anar fent l'escalfament i agafant el ritme adequat que ens portaria fins al final. No puc explicar tot el recorregut, però us puc assegurar que les pistes per on vam passar són molt maques i treballades, algunes per la gent de l'organització, alguna pujada força tècnica i difícil.

Vam arribar al primer control havent avançat algun corredor, però la imatge del dia va ser aquí, al primer control, es nota que som un equip, tres membres del grup del Cames es foten a "pixar" allà mateix, sensacional.

Vam seguir trajecte amb el mateix ritme, pistes amples i corriols i una pujada bastant forta amb moltes pedres i ja començant a castigar els genolls i turmells, tot seguit un tram bastant llarguet asfaltat amb unes tanques a tots dos costats de carretera amb els vedells i vaques com espectadors.

Sorpresa!!, davant nostre el gos Duque amb el seu amo, i dic sorpresa perquè poca gent o ningú l'havia vist a la sortida, el passem i ens segueix un petit tros tot explicant un acudit. Seguim fent i per fi ja es veu el campanar del poble tot entrant per la part de tocar la carretera d'Olot, fins arribar a la Plaça on ja se sentia l'olor de la carn a la brasa. Esmorzar de pa amb tomata, xuies i botifarra, un bon vi negre i begudes varies, tot esperant trobar-nos a la propera cursa.

Fins aviat, salut i cames.

Per Modest

5 comentaris:

  1. Me van deixar petat, però ja estic recuperat

    ResponElimina
  2. Bones de nou:

    La veritat és que aquesta ha estat més llarga però s'ha pogut fer diguem còmodament!!!

    X mi el millor ha estat l'hora, crec que fas la cursa i si no et torrbes gaire a les 10h 30 pot ser a casa de nou!!!

    l'esmorçar ha estat el "colofon" a la cursa!!!

    ResponElimina
  3. Bona cursa, bon ambient, bon esmorçar i bons amics per corre.

    ResponElimina
  4. Hola a tothom,

    a mi també em va agradar molt, trobo que amb la oferta que hi ha avui per avui, la Marxa de Navata és una de les clàssiques més maques que queden. A més per cinc euros el recorregut és preciós, l´esmorzar espectacular i el dia que feia també ens va acompanyar.

    Ens retrobarem en alguna altra cursa,

    Fins aviat.

    Periku!

    ResponElimina
  5. Hola companys!
    Vaig trobar a faltar aquesta cursa però vist amb perspectiva no em sap greu després de veure com va ser la de Cantallops, que per cert, espero penjar avui la crónica. Va ser prou dura com per haver fet tres dies abans 17 quilòmetres a Navata.

    També està pendent crónica de la cursa del Carrer Nou de Girona, en Waldo que no es perd una, (amb lio al final, com l'any passat però pitjor, a l'hora d'entregar el xip).

    Molta feina pendent al blog però ja el posarem al dia però ja som tants i tantes curses que no dono l'abast. Per cert, heu vist, hem passat les 10000 visualitzacions de pàgines!!!!

    Fins aviat companys, salut i cames.

    ResponElimina