dijous, 27 d’octubre del 2011

I CURSA DE MUNTANYA TRAMUN-TRAIL DE L'ESCALA

El proper diumenge 30 d'octubre a L'Escala es correrà la primera cursa de muntanya Tramun-trail, amb un recorregut de 21'097 quilòmetres, mitja marató, amb un desnivell de 350 metres i tot per pist, 40% o corriols 59%.

La sortida serà a les 9 del matí del Club Nautic de L'Escala. La durada màxima serà de 4 hores i la participació està limitada a 250 corredors o caminadors. El preu de la inscripció és de 15,-€ per federats i de 19,-€ pels no federats, més 2,-€ si no teniu xip.

Durant el recorregut hi haurà quatre avituallaments i al final de la cursa menjar i beure per tothom. També samarreta tècnica de regal a tots els participants.

Salut i cames.


2 comentaris:

  1. primera cursa de muntanya a l'Escala amb un recorregut interessant amn vistes precioses, trams inicials molt tècnics, corriols divertits, ziza zagues amb petits desnivells, trams de pista per acel·lerar, i les 2 ultimes pujades, gairebe tocava grimpar. exit organitzacio , molt ben marcat, avituallaments perfectes. Punt negatiu lesiò " greu" cama dreta , espero recuperar-me aviat.

    Jaume Baraut

    ResponElimina
  2. Espero que la recuperació de la lesiò sigui ràpida i puguis tornar a corre aviat.
    Referent a la cursa, aquests bon comentaris animen per de cares a l'any que ve, tenir aquesta cursa a la llista per fer-le.
    Salut i cames.

    ResponElimina