dijous, 13 d’octubre del 2011

I CURSA POPULAR DE LA CAPITAL DE MÓN, VILA-SACRA (02/10/2011)

Anem amb retard però la feina i la quantitat de curses a on participa el Cames m'impedeixen estar més al dia, intentaré els propers dies anar més al dia i mantenir-vos informats a tots els que ens segui allà a on participem.

Ja sembla que faci molt, el Cames ha participat mentres a dues curses més, però només fa onze dies que es va fer a la Capital del Món la primera cursa als seus camins. Molt d'ambient a un poble poc acostumat a aquests esdeveniments, per desgràcia, per tant agraïr a Diversport que hagi portat un esdeveniment esportiu al nostre poble.

Com no podia ser d'una altra manera el Cames va estar molt ben representat. Sis dels seus membres, amics, simpatitzants,..., en David, en Gerard, l'Albert, en Modest, en Marià i jo, ens vam presentar amb ànims de passar una bona matinal esportiva. Deseguida van començar a arribar més participants fins a un total d'uns 130 corredors.

Amb força puntualitat es va donar la sortida a la cursa i ràpidament els favorits van sortir "disparats" per situar-se al davant en una cursa totalment planera i ràpida. A la meitat del grup en David, en Gerard i jo. A la part del darrera en Modest, l'Albert i en Marià.

Després d'un curt tram d'asfalt fins a trobar el camí de terra, el grup ja s'estirava i tothom anava situant-se al seu lloc. Ens vam separar uns metres els tres del davant però just cap al quilòmetres tres, ja seguint el Manol, ens vam agrupar per fer poc més d'un quilòmetre junts.

A partir d'aquí i un cop passada per sota la carretera de Roses, en David va poar un punt més que va confirmar quan vam passar pel mig del Manol per primera vegada. En Gerard va perdre uns metres que ja no va recuperar i el vam perdre.

Després de tornar a passar el Manol, vam agafar novament el camí del Manol amb en David per fer un tram junt fins poc abans de l'avituallament. Aquí ja no podia seguir el ritme d'en David i vaig anar perdent metres quilòmetre a quilòmetre.

Vam tornar a passar per sota de la carretera de Roses i aquí ja va costar més tornar a agafar el ritme després de passar mig ajupits pel pas i abans de recuperar-nos, tram de camp a través fins a l'antiga carretera de Roses, abans de trencar a l'esquerra per continuar camí.

Amb l'intent de seguir a en David ja anava al límit i encara quedaven uns tres quilòmetres per l'arribada. Com que a alguns trams encara el veia lluny vaig apretar una mica però just intentar-ho, un altre tram de camp a través i camí d'enllaç fins al camí principal de Fortià a Vila-sacra.

Darrer esforç abans d'arribar a Vila-sacra i entrar al darrer tram d'asfalt que deia que l'arribada estava aprop. Al final en David s'havia escapat però objectiu aconseguit, fer un bon temps a la cursa de "casa", de fet molt millor de l'esperat, 45'17". En David el primer del Cames amb 44'28". En Gerard no va trigar gaire més, 48'19", i al final el gran "trio" del Cames, en Modest, l'Albert i en Marià amb 50'01", simplement fantàstic, els sis membres del Cames en 50' o menys.

Al final, tothom content i satisfet del resultat i de la cursa en general. Molts amics i coneguts a la cursa com ja és habitual amb els que vam passar bones estones xerrant i als que esperem retrovar a properes curses.

Fins aviat, salut i cames.

3 comentaris:

  1. Vilasacra, Vila-sagrada
    Una matinal de diumenge esplendit

    ResponElimina
  2. Ei!!!
    Molt bona la cursa de Vila sacra!!!
    Curta, intensa,bona temperatura i bon ambient !!!

    ResponElimina
  3. Per anar agafant ritme de cursa, 10 kms per planer van a la perfecció.
    Salut i cames.

    ResponElimina