dimarts, 4 d’agost del 2009

VILA-SACRA - VILANOVA - PEDRET I MARZÀ - CASTELLÓ D'EMPÚRIES - EMPURIABRAVA - AIGUAMOLLS DE L'EMPORDÀ - VILA-SACRA 02/08/2009

Per segona setmana canvi de plan s a darrera hora. La ruta 24 torna a quedar pendent per una altra setmana. Unes baixes a darrera hora i una alta van fer que la ruta 24 quedi per una altra ocasió.

Em sap greu per en Modest i el seu fill que la van fer però que com que a darrera hora la vam canviar, i no havia mirat el correu el cap de setmana no vaig veure que en Modest avisava que la faria i que ja ens trobaríem. Intentaré mirar el correu fins a darrera hora per que no torni a passar. De totes maneres per la propera vegada ja tindrem guia.

Si consulteu els comentaris veureu els breus comentaris que fa en Modest de la ruta, per cert, estaria bé que ho ampliessis i ho publiquem com cal.

La resta vam fer una ruta per la zona de Vilanova de la Muga, Pedret, Castelló d’Empuries, Empuriabrava, Aiguamolls i tornada cap a casa. Poca cosa per que teníem “convidat” l’Albert, nou en el tema de la bici i tampoc es tractava de fer-li massa dur el primer dia sino no tornarà.

En fi, a veure si la gent s’anima per que aquest diumenge només es van apuntar en Josep, en Jordi i jo, a més de l’Albert com ja he dit. Dels habituals, en Santi, refredat, en Dani, descansant i en Manolo, dormint.

A veure si ara que la gent començarà les vacances s’anima la gent de cares a diumenge vinent. Per cert, proposeu rutes, hi ha gent que ja propasa la volta al pantà, a veure què en penseu i si ho voleu fer o no.

Fins aviat, salut i cames.

4 comentaris:

  1. Hi ha algú que sàpiga la ruta sencera del pantà?,
    si es així la podríem fer aquest diumenge.

    ResponElimina
  2. Uf ! No se quina vols fer tu, pq n'hi han varies que el ronden. I fins hi tot, he sentit a dir que ara n'hi ha una que està gairebé tota asfaltada. Però la que jo vaig fer amb en Marcos, és per prendre biodramina. Pk és com una noria. Ara puja, puja,puja, per un pedregal, ara baixa, baixa, baixa per un altre d'igual. I així 34 Km. Per el meu nivell d'ara, potser és un pel exigent. Però si us fa ànsia fer-la, pues s'haurà de fer.
    Santi.

    ResponElimina
  3. Bon dia!
    En teoria està marcada per que és una de les rutes de ls Salines-Bassegoda. Jo la vaig fer per darrera vegada ara deu fer uns 3 anys i la veritat és que estava força ben marcada però ha passat molt de temps i això es degrada i la gent li agrada trencar molt aquestes coses.
    Una altra cosa, és força exigent i s'ha de tenir un mínim, després el ritme que fem serà el que la faci més dura la ruta o menys.
    Maca és i val la pena però si no tens un mínim pots arribar a patir molt i que tot allò maco sigui una merda.
    Parlem-ne.

    ResponElimina
  4. Ara estic molt liat dons sóc de la colla gegantera de Figueres i ara hi ha moltes festes major, peró quant estigui mes lliure ja vindre amb vosaltres a fer una sortideta.

    ResponElimina