dimarts, 25 d’agost del 2009

SEGON DIUMENGE SENSE BICI

L'estiu apreta i per segon diumenge, la bici penjada. La calor, la mandra i les vacances fan efecte i la gent el tema de la bici l'aparca.
Com deia en Modest en algun comentari que ha fet fa dies, s'acaba la temporada de la bici i comença la dels corredors. La temporada de la bici ha estat intensa desde mitjans del mes de maig que vam començar fins ara a mitjans d'agost que sembla que ja s'acaba, tres mesos, jo diria, quasi constants diumenge a diumenge.
En aquests tres mesos de bici haurem fet uns 800 quilòmetres aproximadament, aquests els que jo tinc apuntats, si algú ha faltat algun dia seran menys. De totes maneres no està malament per ser la primera vegada que sortim regularment durant tant de temps i com que encara farem algunes sortides més, podria ser que passèssim del miler de quilòmetres el primer any. Gens malament.
Tornant al comentari d'en Modest en relació a la temporada dels corredors us avanço que el proper 27 de setembre hi ha una cursa popular a Capmany, hi ha dues opcions, circuit llarg, 20 km i circuit curt, 10 km aproximadament. La sortida és a les 9 del matí i el preu d'inscripció 8 euros. No he trobat informació però suposo que el camí planer no serà per tant 10 km crec que ja seran suficients.
Una altra opció seria la setmana següent, el 4 d'octubre a Navata, també cursa popular, aquesta d'uns 16'5 km, més distància però més planer. La sortida a les 8 del matí i l'inscripció 3 euros.
Aquestes dues curses poden anar bé per preparar la ja "tradicional" cursa el carrer nou de Girona, el dia 18 d'octubre. Si us sembla ho anem comentant i preparant per que s'animi el màxim de gent possible.
Fins aviat, salut i cames.

2 comentaris:

  1. L'estiu ha passat volant i entre el rem i les vacances no m'ha quedat cap diumenge lliure per agafar la bicicleta i fer una sortida.
    En Jordi i jo tenim ganes de recuperar les curses i fer una bona temporada d'hivern. Jo encara no podré fer aquestes dues primeres, el rem no s'acaba fins el primer cap de setmana d'octubre però després espero poder venir.
    Haurieu d'agafar la bici un parell de cops més i arribar als 100 km. Apa, no us ho deixeu perdre.

    ResponElimina
  2. A veure si és veritat. Et perdonem per la bona temporada que feu al Xon's sino...
    De totes maneres, no estaria malament que com a membre del Cames, que a més fa rem, passessis un petit escrit amb les "gestes" que fas al Xon's.
    El mateix per la resta de membres del Cames que facin activitats, així ampliem el blog.

    ResponElimina