diumenge, 16 d’agost del 2009

PER UN DIUMENGE, APARQUEM LA BICI 16/08/2009

Per primer cop aquest estiu hem aparcat la bici i hem fet un diumenge diferent.

Arrel d'una rivalitat veïnal, durant la setmana es va plantejar la possibilitat de fer un partit de futbol, els de les cases vermelles, contra els de les cases grises. Vagi per avançat que els membres del club que han participat, tots són de les vermelles, concretament en Manolo i la seva filla Sara, en Josep i el seu fill Pol i jo. Han completat l'equip en Jose Luis i en Pere.

De fet, aquest partit de futbol és la continuació d'un partit de bàsquet que es va improvitzar el diumenge passat, i que van guanyar els vermells, i els "grisos" volien la revantxa al seu terreny, el futbol. I realment ho han portat al seu terreny i han tingut revantxa.

Havíem quedat a les 9 al camp del Vila-sacra per fer el partit i com que "lo bó" es fa esperar, hem hagut d'esperar a l'equip contrari que només d'arribar s'ha posat a escalfar i nosaltres poca feina més que despenjar una pilota del sostre dels vestuaris.

Quan ens ha semblat hem començat i ja s'ha vist ràpid i no era feina fàcil intentar guanyar, a més, només començar lesió d'en Josep que ens ha deixat en clara inferioritat, si és que no la teníem ja, i hem hagut de jugar durant tot el partit, com a mínim, amb un dels petits.

Han començat guanyant, però hem aconseguit remuntar i empatar a tres. Han tornat a marxar i hem tornat a apropar-nos fins el sis a cinc, a partir d'aquí diferències sempre al seu favor d'entre quatre i sis gols per acabar al final dinou a deu a favor d'ells.

Una matinal de futbol i de rivalitat veïnal que ha acabat amb revantxa consumada.

Després, una mica de descans i "guerra de globus" a terreny neutral, al carrer que separa els "vermells" dels "grisos". Tot i que hi havien forces globus ha estat una "guerra" curta per que la veritat que hi havien molts "soldats". Us poso algunes fotos de la matinal.

Fins aviat, salut i cames.




2 comentaris: