divendres, 22 de maig del 2009

La "corva treballada" d'en Santi


Després de l'allau de comentaris i peticions sorgits en resposta a la "corva treballada" d'en Santi, em veig en l'obligació de posar la prova de la "corva treballada" d'en Santi per que opineu i la valoreu per vosaltres mateixos.


Quedi constància que ha estat a petició popular que es fa aquest escrit especial i que deixem al vostre criteri el valorar si els comentaris realitzats pel nostre amic Santi fan honor a la veritat o bé, amagat en l'anonimat va voler fer-se el "xulo".


Res més amics, valoreu vosaltres mateixos i feu-nos arrivar els vostres comentaris.

3 comentaris:

  1. Mira, m'agrada prou i força que hagis penjat aquesta foto, perqué es veu clarament que aquest és el contaquilómetres d'un professional com la copa d'un pi. I això vol dir que vam fer 23 Km i no 25. Conseqüentment, us prego encaridament que reviseu els vostres aparells.

    Pk si algún día, fem una cronometrada de per exemple: 200km de distància. Veig a venir que quant manquin 2km per assolir la fita, i no us quadrin els nº, us enfonsareu.

    En canvi jo, passaré fresc com un ginjol, pel costat vostre, cantant: Tralariiii tralaraaaà.
    I com sempre que canto, amb un micronuvol d'un metre quadrat sectorial, seguint-me damunt meu, i plovent a bots i barrals.

    Una abraçada valents.

    Santi.

    ResponElimina
  2. No canviïs de tema. Tu vas introduir el tema i no l'hem donat per finalitzat. Per si no ho recordes, el tema era la "corva Treballada". Et faria res compartir amb nosaltres el teu mètode de treball?

    ResponElimina
  3. Crec q conec el mètode.
    Consisteix en la bona vida, els embotits, els entrecots i a dormir una bona migdiada cada dia.
    Us asseguro que el mètode no falla mai.
    T'assegures una corva treballada com la de'n Santi en poques setmanes.
    Podrieu provar-ho i comenteu que tal us va, no?

    ResponElimina