dimarts, 12 de maig del 2009

5è TERÇ DE MARATÓ D’EMPÚRIES (03/05/2009)

El passat diumenge 3 de maig, a més de ser la festivitat de la Santa Creu a Figueres, 3 membres del Cames Ajudeu-me vam participar, com és ja tradició, al 5è Terç de Marató d’Empúries, que té sortida conjunta amb la Marató d’Empúries, que és també Campionat de Catalunya de Marató.

Com sempre la trobada d’atletes es va fer a l’esplanada de les ruïnes i es va fer el passeig per les excavacions acompanyats dels “romans” a primera línea, fins a la sortida al passeig d’Empúries. Com ja és habitual, molts participants i molta calor durant tot el recorregut.

Afortunadament, en aquesta ocasió, es van posar més punts d’avituallament líquid que els participants vam agrair donat que el sol lluïa de valent. La distància, tot i que el dia abans ens van jurar i perjurar que el recorregut era de 14’1 Km, el dia de la cursa va ser aproximadament d’uns 14’6 Km. Sembla una tonteria però els que us hi heu trobat sabeu que és “matador”. Quan ja portes més d’una hora sota el sol, aquests 500 metres de més no s’acaben mai.

A l’arribada havia arribat la crisi. La tradicional medalla commemorativa que et donaven al finalitzar la cursa, aquest any s’havia suprimit. Esperem que en anys vinents es torni a recuperar aquest costum.
Tot i la duresa d’aquesta cursa, pel lloc on es disputa i per l’ambient, sobretot a la zona d’Empúries, val la pena disputar-la i gaudir-la, per tant teniu tot un any per preparar-la.

Els temps són el de menys però com que al nostre club no competim per guanyar el que ens queda és superar-nos a nosaltres mateixos per tant els anirem posant a cada cursa i anirem fent un recull de totes les marques i les curses a les que participen els nostres membres.

312 1315 Manuel Muñoz Pérez 1:16:59 CAMES AJUDEU-ME

313 1140 Josep Lluis Marquez Marquez 1:16:59 CLUB CAMES AJUDEU-ME
472 1019 Modest Blavi Genis 1:26:30 LLORENTE-CAMES AJUDEU-ME

Animar-vos una vegada més i fins la propera.