dimarts, 5 de maig del 2009

BENVINGUDA




Quan en Jordi i en Josep van començar a sortir a còrrer per les tardes, entre setmana, no pensaven que acabarien sent el principi de la creació del nostre CAMES AJUDEU-ME.


Independentment d’ això el que ens motiva és poder-ho fer i donar-li continuïtat. Aquest projecte té l’ambició de mantenir-se viu tot el temps que sigui possible i que serveixi de vehicle per trobar-nos fent esport i animar a altres a fer el mateix.


És un projecte sense grans pretensions però amb la intenció de passar-ho bé, riure i promoure l’esport, sobretot ara que ja comencem a tenir una edat.


I ja que hem de parlar de la història del CAMES AJUDEU-ME, dir-vos que la primera cursa que vam fer, amb samarreta i patrocinador, Pintures Llorente, va ser a Girona, a la XXX Cursa Carrer Nou de Girona, el 19 d’Octubre del 2008.


Aquest dia van còrrer en José Manuel, en Jordi, en Modest, en Manolo, en Gerard i en Josep. A partir d’aquí hem donat continuïtat a les curses i us hem animat a tots a participar-hi.


Fins ara només hem organitzat sortides a curses però recordeu que una altra part important del nostre CAMES AJUDEU-ME s’interessa per les sortides en bici i que també s’organitzaran per tots els nivells.


Animar-vos a participar tant a les curses i sortides en bici, com a proposar activitats, sortides o qualsevol proposta que creieu que pot ser interessant d’organitzar i fer.


Aquest blog serà el lloc de trobada per a tots. Desde aquí farem les convocatòries, farem articles, resum de les sortides, pujarem fotos,…, i tot el que vosaltres proposeu.


Benvinguts a tots i totes.



3 comentaris:

  1. Quin honor!!! Soc el primer en comentar!!
    Vinga cames!!!

    ResponElimina
  2. Ja que seré el segon en comentar, dir-vos que endavant i si us puc ajudar en alguna cosa ja m'ho direu.
    He vist les fotos del facebook i son molt xules, llàstima que el fotograf no em va veure passar!! Ja, ja!!!

    ResponElimina
  3. Gràcies a tots dos per fer comentaris. A veure si la resta fan el mateix, que coses per comentar i aportar ja n'hi han, que tot just comencem.

    ResponElimina