diumenge, 24 de maig del 2009

Segona sortida "dominguero-ciclista"

Nou diumenge de bicicleta amb una temperatura i clima molt agradables que ens ha acompanyat durant tota la ruta. El grup, amb un membre més que comença la temporada, en Dani, s'ha preparat per sortir, en Santi inclòs amb els seus auriculars que avui no han donat problemes.

Avui hem sortit a les vuit i hem fet camí, com la setmana passada, vorejant el riu Manol fins a Vilanova de la Muga. Allà hem agafat camí direcció a la dexalleria de Pedret i Marzà però en sentit contrari al que havíem fet diumenge passat. Quan hem arribat al pont sobre la carretera de Llançà hem començat la variant del dia. Hem passat el pont i hem agafat direcció Delfià.

De camí a Delfià hem trobat algun "puja-baixa" que ha castigat una mica les cames al no estar gaire acostumades i sobretot una baixada força interessant on hem fet fotos, podeu veure a en Josep. Abans de travessar la carretera de Garriguella hem fet un tros entremig de vinyes i tot seguit la segona "pujada" una mica dura del dia que tothom ha superat sense problemes. Baixada ràpida fins a Delfià i camí a Peralada.

Primer tram com sempre de pedres, tot i que ara n'hi ha menys i menys tros, i després rà
pid camí per pista força ampla fins arribar a Peralada. Desde allà a Vila-sacra, tornada tranquil·la per completar els trenta-cinc quilòmetres d'avui.

La cosa comença a fer bona pinta per poder fer sortides més atrevides però de moment s'hauran d'espera. Fins aviat i animeu-vos!!!!

6 comentaris:

  1. Com es nota a qui li agrada baixar, ehhhh?

    ResponElimina
  2. Potser si la setmana vinent hi ha sortida vindre

    ResponElimina
  3. En principi aquest diumenge tornarem a sortir, encara no sé qui vindrà però quasi segur que sortim. Tens alguna proposta de ruta per fer? En aquests moments no hauria de superar els 35-40Km i sense gaires pujades que encara estem en fase de preparació.

    ResponElimina
  4. Yep! Que passa amb el bloc? Estem a dimarts dia 2 de juny i encara no s'ha actualitzat amb la foto i les novetats del darrer diumenge 31 de maig?
    Sort teniu els encarregats del bloc de que no sóc tresorer, si no us avaixava el sou! I si no en teniu us multaria i haurieu de pagar.
    Que? Amb especies dieu? Bé, si de cas deixem-ho correr. Ja em faré el carrec de que teniu molta feina.
    Santi.

    ResponElimina
  5. I avui ja és dimecres, ... diuen.

    Santi.

    ResponElimina
  6. M'agrada veure que hi ha algú que segueix el blog i es preocupa per les activitats que fem. No pateixis que en breu el tindràs actualitzat.
    T'animo, no només a seguir-lo desde l'ordinador sino a participar a les activitats i proposar-ne d'altres.
    Per cert, t'espero a la marxa de Llers el proper 14 de juny. T'aviso amb temps per que et puguis preparar.
    Ja sé que tens lesió al dit de la mà però per caminar o còrrer no cal.

    ResponElimina