dilluns, 18 de maig del 2009

Comencem amb la bici


Primera sortida en bici de la temporada, i per començar una "passejada" d'uns 27-29 km. segons a qui li demanis, (tema a part, com sempre, el d'en Santi, que donava més de tres km. menys), per anar formant i acostumant al cul.


Vam quedar a les 8 del matí i vam sortir força puntuals, en Santi tenia una mica de problemes amb els seus auriculars, però vam sortir. D'entrada, enfilar el camí vora el Manol fins a Vilanova de la Muga. D'allà, per camins i pistes vam voltar una estona fins arribar a la deixalleria a Pedret i Marzà. En Santi continuava amb els seus problemes amb els auriculars i en Manolo, amb "l'impetu" i la força que el caracteritza, va haver de parar per que amb un cop de pedal se li va sortir la cadena.

Deixant la deixalleria enrrera vam agafar camí cap a Marzà amb força tranquil·litat, a aquestes alçades en Santi ja s'havia passat de llarg tres vegades i havia dit dues vegades que ja no li tornava a passar. Vam voltar una mica i vam agafar direcció Castelló on per majoria es va decidir que ja n'hi havia prou i que el cul començava a dir la seva. Havíem de començar a tornar. En Josep Segura aguantant i en Jordi content com si tingués bici nova.

Vam agafar el camí direcció Vila-sacra que vam abandonar una estona per passar per uns corriols de sorra i a trossos amb força vegetació i tancats per arribar a casa per la carretera de Vilanova. A les onze a casa.

Per ser la primera gens malament. Això si, vam trobar a faltar gent, a veure si el diumenge vinent ja s'apunten.


Fins aviat.

21 comentaris:

  1. Quin volum muscular abdominal, tant gran que te el paio vestit de vermell, no? Això són molts anys de dedicació, treballant aquesta part del cos. LLastima que no he sortit de perfil. Així tots podrieu envejar millor, la meva corva treballada.

    ResponElimina
  2. No pateixis, els propers dies el nostre equip d'investigació publicarà una foto del paio de vermell i del seu volum abdominal.

    ResponElimina
  3. Ah,si?
    Bueno, pues soliciteu audiéncia al meu manager, per negociar les taxes desorbitades, dels meus drets d'imatge.
    Sort!

    ResponElimina
  4. T'ho estàs guanyant a pols que es publiqui la foto...

    ResponElimina
  5. Aquest proper diumenge, es fa la cursa del cabrarés. Amb 2 recoreguts per muntanya. Un de 65km i un altre de 28km.

    ResponElimina
  6. Què passa, que et fa por dir qui ets? o es que se t'ha oblidat com es fa?

    ResponElimina
  7. Per cert, que et vagi bé el Cabrerés. Que vas amb el teu cotxe?

    ResponElimina
  8. Aquí com els d'Espolla.. molta boca i poca p....
    Tant parlar de volums abdominals i no hi ha cap imatge que ho certifiqui???
    Josep!! exigeixo una prova!!

    ResponElimina
  9. Papallona ! El dia k creixis 2 pams, tros de barrufet, potser em farà por dir ki sóc.

    I tú Jordi, sapigues que sóc el Secretari, de la molt honorable junta directiva del teu club.

    I això vol dir que sóc com el Rei. Una institució d qui cal preservar-ne la imatge a costa de coartar els medis informatius.

    Si, ja ho se. Això sempre crea un sentiment de rabia e injusticia. Però tots em de fer sacrificis, per fer gran el nostre club . . . i algo + k 1 club. Això últim són 200.000 socis i un equip campió nacional.

    Gràcies.

    Santi.

    ResponElimina
  10. Jordi, la prova la tinc. Entendràs però que només ho has demanat tu. Si ningú més ho demana no puc fer això. Si la gent ho demana no tinc cap inconvenient a penjar-la però el nostre club és democràtic i escoltem la veu de tothom, per tant demano als socis del club que es manifestin.
    Segons les manifestacions decidirem. Gràcies.

    ResponElimina
  11. Jo estic a favor de la publicació d'aquesta famosa foto d'en Santi!!!!

    ResponElimina
  12. ponle la foto de la curva mas famosa del Santi

    ResponElimina
  13. FOTO FOTO FOTO FOTO FOTO!!!

    ResponElimina
  14. El camp es un clam!!!
    La veu del soci es moooolt clara!!!
    Josep penja la foto ja!!

    ResponElimina
  15. Joset si tu no pones ya la foto ,santi amenazo con poner la que tu ya sabes,por cierto otra cosa para la lista e santi haber si bajamos esa barriguitaaaaaaa

    ResponElimina
  16. Bueno, ja veig que se us ha de provocar un xic, pq tots plegats participeu + activament en aquest bloc. Va bé, va bé. Però ara, a veure si sabeu parlar de quelcom + k de mi.
    Una abraçada macos.

    Santi.

    ResponElimina
  17. Tinc ganes d fer La Mare de Déu dl Món amb bici. No encara. Més endavant. Hi ha quorum? Es pot fer el camí llarg, per camins d cabres o el camí curt, tot asfaltat.

    Les dones, si la idella d pedalar 2 hores llargues, no us engresca prou, sempre podeu anar amb els cotxes(i/o els nens), fins a l'esplanada d dalt al monestir. Disfruteu d les vistes, pasem el dia tots plegats. I fins hi tot cabria fer un pica pica, per si algú arriba afamat

    Bé, com que aquest és un espai per proposar idelles, doncs aquesta n'és una.

    Ja es veurà.

    Santi.

    ResponElimina
  18. La foto es publicarà. Hi ha unanimitat. En Santi, amb el seu comentari s'ha guanyat un espai propi al blog, amb foto, evidentment.
    Gràcies a tots per participar, segui així.

    ResponElimina