dijous, 14 de maig del 2009

15ena MITJA MARATÓ CIUTAT DE GIRONA (10/05/2009)



El passat diumenge 10 de maig es va disputar la 15ena Mitja Marató ciutat de Girona, (també es disputava la 13ena Cursa popular ciutat de Girona de 9,140 km.).

A les 7:15 del matí, a l’hora que havíem quedat per marxar cap a Girona, el dia “prometia”, plovia. No volíem sol, com el diumenge anterior a Empúries, però tampoc aigua. Per sort a Girona no plovia i la temperatura era ideal per córrer. A les 8:30, ja a Girona, amb el dorsal, el xip i la samarreta de regal, vam anar a esmorzar i després a fer fotos de la sortida i arribada per que aquest diumenge no portàvem fotògraf. Van fer la sortida de les curses dels petits i ens vam preparar per la nostra. En Gerard, a més de fer el primer escalfament “com deu mana” abans d’una cursa, va regar totes les plantes, arbres i flors que va trobar a la zona, realment té un problema.

A les 9:30, sortida de la cursa. Podrien avisar abans per que l’alcaldessa va donar la sortida amb un tret a l’aire però ningú va avisar i l’ensurt va ser general. Com sempre la sortida va ser de tothom “a tope”, nosaltres al nostre ritme i la gent passant-nos per tot arreu, sempre tens la sensació que al final et quedaràs sol i seràs l’últim. Ja us avanço que nos ens va passar tothom.

Va costar agafar el ritme per que, no feia sol, però la humitat era important i vam trigar a començar a suar i agafar el ritme. Als pocs quilòmetres ja vam veure que el nostre ritme era bo i les sensacions també només havíem de deixar passar els primers quilòmetres fins arribar a tres quarts de cursa i les pujades finals. Els quilòmetres van passar i les pujades les vam passar a bon ritme per enfilar ja la baixada i anar a buscar l’arribada. Sprint final, recollir begudes, fruita i xocolatina, i a descansar i gaudir de l’ambient festiu del final de cursa.

Aquí teniu els temps que vam fer i que no estan malament, quasi dues hores de cursa, i de satisfacció personal per haver-ho pogut fer una altra vegada.
311 240 Manuel Muñoz Perez 1:50:39 5:15 CAMES AJUDEU-ME - LLORENTE
326 152 Gerard Terrades Canet 1:52:19 5:20 CAMES AJUDEU-ME
327 241 Josep Lluis Marquez Marquez 1:52:19 5:20 CAMES AJUDEU-ME - LLORENTE

Animar-vos novament a participar-hi.

2 comentaris:

  1. La foto del Pódium: !!!???
    El Primer lloc cola pk no el conec.
    Però el 2on i el 3er, ...
    Vaja catxo tongo.

    ResponElimina
  2. Agraïm tots els comentaris però crec que et caurà un ruixat per ser tu precissament el que diu això.

    ResponElimina