dijous, 8 de març del 2012

III CURSA SANT JOSEP DE FIGUERES

Ja ha passat un altre any i tornem a tenir aquí la 3ª Cursa Urbana de Sant Josep a Figueres. Celebrar doncs que els organitzadors hagin mantingut la cursa donada la dificultad que té organitzar una activitat com aquesta, amb les dificultats econòmiques i per què no dir-ho, les autoritats a Figueres tampoc ajuden gaire, ni tan sols perpetent una arribada a un lloc emblemàtic de la ciutat, en fi, això és una altra discussió. FELICITATS, amb majúscules, als organitzadors.

Les inscripcions es poden fer per internet fins divendres 16 de març a la web de l'associació, www.amicsdesantjosep.cat a un preu de 12,-€, amb un màxim de 500 participants. Si el dia de la cursa no s'ha arribat al màxim hi haurà la possibilitat d'inscriure's però limitat a 50.

A partir de les 8:15 es podran recollir dorsals i aquest any com a novetat, el xip. També es podrà recollir dorsal i xip el dissabte 17 de març a la Fira del Brunyol.

La sortida es farà a la Rambla a les 10 del matí. El recorregut és el mateix de l'any passat. Hi haurà bossa regal al final amb samarreta tècnica, entrepà, beguda i brunyols. També xocolatada per tothom amb l'entrega de trofeus.

L'any passat vam ser 5, espero que aquest any superarem aquesta xifra, no és molt difícil, per tant, aneu afegint els vostres comentaris i preparant les samarretes. Alguns ja sabem que la faran d'escalfament per preparar fites próximes però esperem ser força i retrovar-nos després d'aquest dur hivern.

Fins aviat, salut i cames.

6 comentaris:

  1. En principi la meva intenció es anar-hi, espero que no hi hagi cap contratemps.
    De fet si no hi ha res de nou es veurem dijous per entrenar.
    Salut i Cames i bon Final Feliç.

    ResponElimina
  2. Ens veiem dijous per entrenar i ja quedarem per diumenge a Figueres. De totes maneres haig de mirar el perfil de l'entrenament de dijous per evitar sorpreses, ;-)))

    ResponElimina
  3. No pateixis, ens ho agafarem en calma i desprès farem un Final Feliç de recuparació amb pa de Terrades amb tomate i embutit, o sigui que no tingueu presa per marxar.

    ResponElimina
  4. OHHHHH no puc vindre per Sant Josep

    ResponElimina
  5. Modest o Marià, a quina haig de ser a Terrades preparat per sortir a fer la volta? Gràcies i fins dijous.

    ResponElimina