dijous, 28 de juliol del 2011

I TRIATLÓ POPULAR DE PORTBOU


El proper diumenge 7 d'agost Diversport organitza a Portbou una triatló popular. Continuant amb el seguit d'esdeveniments esportius que està organitzant Diversport a la nostra comarca aquest estiu i després dels èxit de les triatlons de Ventalló i de Sant Pere Pescador, Portbou seràa la tercera cita pels triatletes.

La sortida serà a les 9 del matí i seran 600 metres de natació, 11 quilòmetres de btt amb desnivell inclós i finalment 1'7 quilòmetres de cursa a peu, assequible per tothom, amb un preu de la inscripció de 15,-€ el més de juliol i de 18,-€ els primers dies d'agost.

Fins ara cap membre del Cames s'ha atrevit amb la triatló però crec que a Portbou podem tenir l'estrena d'un membre del Cames. Com no podia de ser de cap més altra manera en Gerard segurament serà el primer. A veure si la resta us animeu, jo com que no sé nedar de moment no però si n'aprenc durant aquest any potser el vinent ho intento.

Ja comentareu el que us sembla el tema de les triatlons i espero deixeu ànims per en Gerard. Fins aviat, salut i cames.

5 comentaris:

  1. Estic veient que la cosa va a més, espero que a n'en Gerard li vagi molt bé en aquesta nova experiència tot esperant que ens poguem veure a la cursa del Fau a Maçanet. Jo espero anar-hi, m'estic preparant i crec que hi arrivaré.
    Anims,Salut i Cames.

    ResponElimina
  2. DIVERSPORT:
    Moltes felicitats pel Club Cames Ajudeu-me i especialment a GERARD TERRADES per la seva primera TRIATLÓ ACABADA !!!

    Gràcies de nou i us esperem a les properes proves !!!

    ResponElimina
  3. Gràcies de part del Cames!
    En Gerard és un crack, s'atreveix amb tot. Segur que ens veurem a les properes proves. Triatlons complicat, això si ja tenim en Gerard, però a la kayakló ja ho tenim parlat amb en Gerard i està pendent una segona parella.

    Felicitats per l'organització de la triatló de Portbou, perfecte. Gràcies pel calendari que heu aconseguit fer.

    ResponElimina
  4. Felicitats Gerard. No tinc paraules per explicar el que estas fent, espero que ens veiem aviat.

    ResponElimina
  5. Diversport: Seguirem treballant per vetllar x l'esport empordanes!!!

    ResponElimina