dissabte, 16 de juliol del 2011

I FIGUERES RUNNING NOCTURNA


Ja la tenim aquí, la Figueres Running Nocturna que organitza Diversport el proper dissabte 23 de juliol amb sortida a les 22:00 a la Rambla de Figueres, per fer un recorregut de 7 quilòmetres per la ciutat per arribar novment a la Rambla.

Hi haurà obsequi per tots els participants i premis als tres primers classificats de les categories masculina i femenina.

Les inscripcions ja les podeu fer a la web de diversport, www.diversport.es i el preu és de 15,-€. Animeu-vos.

Salut i cames.


7 comentaris:

  1. A veure, quants esteu ja apuntats o us apuntareu?

    Salut i cames

    ResponElimina
  2. Ho sento, no vindré,trobo que pagar 15 euros a Figueres per fer 7 kms. es una passada, per no dir un altre cosa. Que la gent que organitza aquestes curses es comencin a plantejar el tema preus, ja sabem que potser està de moda tot aixè de fer esport, però no cal abusar.
    Salut i cames.

    ResponElimina
  3. Jo tampoc hi anire pagar 2500pts per correr... hem sembla una pasada, tenen els dies comptats els diversports...

    ResponElimina
  4. A veure, car ho és i punt. Ara bé, això que tenen els dies comptats no ho crec, fan una bona feina i ells viuen d'això però també cal dir que cobreixen una mancança de la comarca, que és l'organització d'activitats esportives.

    Molts ja sabeu que quasi sempre hem hagut d'anar a còrrer lluny per poder participar a proves d'aquestes i ara ho podem fer aprop de casa.

    El problema que jo hi veig és que no es pot abusar com es fa a Figueres, i cobrar alguns serveis a preu d'or per poder organitzar una prova com aquesta. Aquestes proves són les que fracassaran i Figueres es quedarà sense curses i fora del "circuit" i l'ambient runner de la comarca, tot i ser la capital.

    En fi, crec que hem de diferenciar algunes coses i una d'elles és que a Figueres tenen un problema amb l'esport, no només amb les curses sino amb l'esport en general.

    ResponElimina
  5. Bonos, soc la Sonia de l'empresa DIVERSPORT... si us fixeu totes les nostres curses tenen un preu de 8€ , pero a Figueres és un handicapa, per poder organitzar una cursa s'han de pagar unes taxes de 1200€ de les hores extres de la policia local, a més a més, regalem un frontal que el cost més economic que hem trobat al mercat és de 5€ més envío, a part posem galetes, garnatxa, fruita i aigua per tothom! A dia d'avui per cobrir les despeses organitzatives necessitem ser 150 participants ( cartells, inscripcions, personal...) Penseu que per organitzar aquesta cursa la policia exigeix 56 voluntaris i una polissa de RC DE 600.000 €.... us prometo que si valoréssiu la feinai hores que comporta cada prova veurieu que el que simlement està fent DIVERSPORT és potenciar l'esport en les terres empordaneses, que realment hi era poc present. En fi , que sentir o llegir algun comentari com que anem a fer negoci fa mal.... NO SABEU L'ESFORÇ QUE COMPORTA GESTIONAR UNA PROVA CADA SETMANA. Gràcies x haver-me llegit.

    ResponElimina
  6. Hola Sònia,
    Gràcies per les teves explicacions i per participar al nostre blog. Agraeixo de veritat els teus comentaris per que no tothom sap el que es cou quan s'organitza una cursa i menys a Figueres.
    Coses com les taxes que us fan pagar a Figueres s'han de fer públiques per que tothom ho sàpiga i s'entengui el que passa.
    Des de aquest blog simplement el que fem és comentar les sortides i curses que fem, sense cap pretensió i tothom pot donar l'opinió, si la gent no sap algunes coses no pot valorar el vostre esforç i aquí la feina és vostra de fer-ho saber.
    Ho he dit altres vegades i ho repeteixo feu molt bona feina per l'esport a la comarca.
    Això no treu que pagar 8,-€ curses i 15 triatlons, duatlons,... setmana si, setmana no, siguin molts diners. Si a més necessiteu un mínim de 150 participants per cobrir despeses aquests preus no ajuden a participar a cada prova. Suposo que ja estareu estudiant algunes opcions però s'hauria de trobar alguna fórmula per que els habituals puguin tenir un preu més econòmic.
    Gràcies per llegir-nos i gràcies per la feina que feu no dubtis que desde el Cames participem i participarem a les vostres proves.

    ResponElimina
  7. Moltes gràcies pel vostre suport. Si crec que cal fer públic tot el que mou la preparació d'una prova d'aquest tipus. A dia d'avui gairebé tenim tancats dos sponsors pel 2012 i si realment es porten a terme podrem facilitar la participació a les nostres curses. Qué més ens agradaria poder-les oferir a 3 euros ... el nostre objectiu és nodrir-nos a través d'altres vies, afavorint sempre els esportistes !!!

    ResponElimina