divendres, 3 de juny del 2011

XI CURSA POPULAR CAP DE CREUS - CADAQUES (29/05/2011)

Us passo la "crónica" que m'ha passat en Gerard de la cursa del Cap de Creus que va tenir representació del Cames gràcies a ell. Per diferents motius mai cap membre del Cames l'havia fet i per fi en Gerard s'ha estrenat. Us la passo i ja comentareu.

La cursa está molt bé però es va notar que l'organització havia decidit el dijous anterior fer la cursa a corre-cuita. Això va provocar algunes mancances a l'organització i que el nombre de corredors os només d'uns cinquanta participants.

Després de fer la inscripció, cap a les 10 del matí vam sortir amb el trenet cap al Cap de Creus i allà després d'escalfar una mica va començar la cursa sobre les 10:30 del matí com estava previst.

El recorregut no va ser gens fàcil i el vaig trobar "durillo" amb continues pujades i amb molta calor que encara el van fer més complicat i dur. Això si, tot un plaer còrrer pel Cap de Creus amb aquells paisatges i aquelles cales!

Per no haver entrenat, el temps no va ser dolent, uns 58 minuts per 10 quilòmetres i mig, i una cursa que espero poder repetir.

Fins aviat, salut i cames

3 comentaris:

  1. L'any vinent no fallaré.

    ResponElimina
  2. Quina enveja!!!, a les 7 del matí ja havia esmorçat per anar-hi, i al final no em vaig decidir perquè no estava segur si hi anava algú del cames, la mandra d'agafar el cotxe i no estar mentalitzat del dia abans van poder amb mi.
    L'any vinent s'ha de fer.
    Salut i Cames.

    ResponElimina
  3. Nois, comunicació. No pot ser això!!!!

    ResponElimina