diumenge, 27 de març del 2011

2ª CURSA URBANA DE SANT JOSEP DE FIGUERES (27/03/2011)

Segona edició de la cursa urbana de Sant Josep de Figueres passada per aigua, sobretot la primera meitat ja que a la segona part la pluja a parat. Tot i la pluja la prova s'ha fet sense massa problemes.

De bon matí, els organitzadors ja ho tenien quasi tot preparat per rebre els corredors i començar a entregar els dorsals. Força ambient desde primera hora tot i que el cel estava núvol i amenaçava pluja com s'ha confirmat poca estona abans de donar la sortida.

Avui del Cames, la Beth, en Marià, en Modest, en Gerard i jo. Ha faltat gent, esperem que a la propera s'animin. Al ser a Figueres, però, molts coneguts disposats a fer 10 quilòmetres i donar el millor. Entre ells hem vist a en Marc i en Manu, que encara tenien la forma de la seva estrena a la marató a principis de mes a Barcelona, desde el Cames la nostra felicitació.

A l'hora de sortida, plovia ja força, sense arribar a molestar. Molta gent a la sortida per animar, tot i el temps, i durant molts metres del recorregut i l'arribada. A veure si desde els organismes competents de Figueres ho veuen i deixen fer una cursa urbana de veritat a Figueres, sembla que no siguin conscients de la gent que porta a una ciutat o poble una cursa popular i la vida que donen. Gent amb ganes de fer-ho que da clar que n'hi han, falten facilitats.

A la sortida, com l'any passat, pujada d'entrada, fins la plaça de la tramuntana, per tant, tothom a tope de pulsacions. A continuació baixada i resultat, un primer quilòmetre molt ràpid. He afluixat el ritme ràpidament i en Gerard s'ha enganxat a mi i hem fet quasi tota la cursa junts.

Pel camí hem vist a en Santi Vila, aquest any com a espectador, i molta gent al carrer. Superades les dues pujades següents hem enfilat per primera vegada en carrer Sant Pau desde el seu inici per completar la primera volta, a molt bon ritme segons anàvem comentant amb en Gerard.

A l'inici de la segona volta hem afluixat una mica i baixant en Marià, que ès una màquina, ens ha atrapat, ha agafat aire durant un minut, i ens ha deixat enrrera en no res. Una màquina.

En fi, "l'hem deixat" i nosaltres hm seguit a "lo nostre", una altra pujada, ja quasi a les "últimes", una curta baixada i la darrera pujada per després encarar i recuperar una mica per la recta del carrer Sant Pau.

Allà en Gerard ha marxat per que jo una mica podia però al seu ritme ni parlar-ne. Un darrer esforç al final on m'esperava l'Abel per fer els darrers metres que hem fet a l'"sprint" i m'ha guanyat ell. Al final en Modest ha arribat tot darrera meu baixant també dels 50 minuts com ja comença a ser habitual a tots els membres del Cames. Tots contents.

Felicitar a l'organitzador i esperem repetir a aquesta cursa l'any vinent. Pel que fa als Cames, diumenge vinent hi ha cursa a Girona, segurament en Modest, en Gerard i jo anirem, algú s'anima?

Salut i cames.


6 comentaris:

  1. Felicitats a tots els que han participat i ànims als que no han pogut venir!

    Marc

    ResponElimina
  2. Molt conten, els bessons han aguantat. El proper diumenge toca bici.

    ResponElimina
  3. Gràcies Marc! suposo que ens anirem veient sovint ara que venen moltes curses.
    Marià, que vagi bé la bici diumenge vinent però pensa't lo de la suada d'Agullana el divendres sant. Si pots i t'animes m'avises que m'agradaria acompnyar-te.
    Ens veiem, salut i cames!

    ResponElimina
  4. Estem eufòrics!!!!!!, veien els temps que estem fent tots plegats anem millorant, felicitats a tothom i fins diumenge. Ja direu com voleu quedar i de on voleu sortir.
    Salut i cames.

    ResponElimina
  5. I dels anys Modest, no t'oblidin els anys, que també passen i tot i això millorem, jajaja
    Per cert, al final a Girona no puc venir, tenia compromesa una sortida en bici i ha de ser per força aquest diumenge, em sap greu, però segur que més endavant coincidim a alguna altra, La Suada? Empúries?
    Et passaré per mail el telèfon d'en Gerard per quedar, (i a ell li passaré el teu).
    Ja em passareu la crónica. Salut i cames.

    ResponElimina
  6. Val de moment, el propòsit serà anar-hi a Agullana, si hi ha un contra temps ús aviso

    ResponElimina