dijous, 7 d’octubre del 2010

XXVII MARXA VILA DE NAVATA

El proper diumenge 10 d'octubre es farà la XXVII edició de la marxa Vila de Navata. Pel nombre d'edicions ja veieu que té tradició i la veritat és que hi va força gent, almenys l'any passat la participació va ser molt bona tenint en compte que és una distància ja a considerar.

La sortida serà a les 8 del matí i les inscripcions s'han de fer mita hora abans de la sortida, que es farà a l'Era de l'Obra, just al davant del "centre cívic", al centre del poble.

La distància a fer és de 18'7 quilòmetres segons el recorregut que han preparat aquest any els organitzadors. Si voleu consultar el recorregut ho podeu fer aquí,
http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=1212038

Hi haurà dos avituallaments durant la cursa i esmorzar al final de la cursa. El preu de la inscripció és de 5 euros. Ens veiem diumenge.

Fins aviat, salut i cames.

5 comentaris:

  1. Tinc sobrecarrega muscular i no se si estaré a punt

    ResponElimina
  2. Si el temps ho permet vindré a participar, no crec que ho pugui fent tot corrent, però ho intentaré, o sino acabaré caminant.

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Jo vindré i espero acabar-la corrent, només per menjar les botifarres acabades de fer val la pena. Ens veiem diumenge.

    ResponElimina
  5. Ara ja ho tinc clar, no puc corre per aquest diumengrue

    ResponElimina