dilluns, 8 de març del 2010

XVI MITJA MARATÓ DE BANYOLES 07/03/2010

Per segon any, almenys un membre del Cames ajudeu-me, en Gerard, va participar a la mitja marató de Banyoles. I va ser tot un èxit, amb un temps oficial de 1h 45m 04 s va millorar en més de 6 minuts la seva millor marca, que precisament va fer l'any passat a Banyoles, i crec que és la millor marca del club a aquesta distància, (això si m'equivoco ja m'ho fareu saber).

La resta de participants
del Cames ajudeu-me ho, en Jordi, en Marià, la Bet, l'Esther, que participava per primera vegada a una cursa popular, i jo, vam fer la Volta a l'Estany, de només 6'250 quilòmetres, (tot i que a la publicitat deien que eren 6'5 quilòmetres).

El matí va ser fred, força fred, només al sol s'estava una mica bé, però com cada any, centenars d'atletes disposats a participar a una matinal esportiva.

Amb més de 600 participants a la mitja i quasi 300 a la volta l'ambient era força bó tot i la fred.
Com sempre, l'organització molt bona i el recorregut al voltant de l'Estany, fantàstic.

La propera és a Figueres el proper 21 de març per tant espero que us animeu el màxim de corredors possibles. La primera cursa que es fa a Figueres s'ha d'aprofitar i participar per que repeteixin l'any vinent, (també agrada no haver de sortir sempre tant d'hora per anar a còrrer a fora).

Ja us podeu inscriure no fos cas que a darrera hora s'hagués tancat el tema de les inscripcions, (crec que hi ha un màxim de 450).
Fins aviat, salut i cames.

2 comentaris:

  1. Bones, m’ha sap greu participa amb una cursa i no poguer gaudir dels companys de Cames Ajudeu-me 30 minuts o una hora fen un refresc per parlar com anat la cursa, ja ser que tots tenim sempre presa, jo el primer; però es un moment en que el membres podem conèixer i fer mes pinya.
    No en el cas de Banyoles que en Gerard va fer la mitja i ningú el va esperar a la arribada per donar-hi la enhorabona per la tasca realitzada i el suport moral.
    Eh !!! no passa res, però per la meva part miraré de millorar-ho.
    Enhorabona Gerard, Esther i bet , En Josep i en Jordi.......... va també felicitats i a l a resta que no va poguer venir.
    Eh !!! collons, que això no es cap bronca . es una escusa per anar al bar.
    Adéu


    La maquina coixa de Cames Ajudeu-me (Marià)

    ResponElimina
  2. Totalment d'acord amb en Marià. Em sap greu per en Gerard per que es mereixia que algú l'esperès però per la meva part m'era impossible, de totes maneres si que és veritat que els 30 minuts després de la cursa són els millors per fer pinya.
    A veure si a les properes curses, que en venen moltes, podem fomentar-ho. Ja teniu el llistat però us aniré posant informació més concreta de cada cursa.
    Agraïr a en Marià els seus comentaris constructius.
    Fins aviat, salut i cames.

    ResponElimina