dimecres, 24 de març del 2010

RUN 10 MEDITERRANEAN SERIES ROSES

Diumenge vinent, 28 de març, comença a Roses la Run10 Mediterranean Series. Es tracta d'un circuit de curses de 10 quilòmetres, a 5 poblacions diferents, Roses, Platja d'Aro, Canet de Mar, Comarruga i Cubelles. La primera d'elles a Roses diumenge.

La sortida serà a les 10 del matí al Passeig Marítim de Roses, davant de la Ciutadella, i com us he avançat són 10 quilòmetres totalment planers donat que el recorregut serà bàsicament per l'urbanització de Santa Margarita.

La inscripció, no és barata, 15 euros, però si voleu aprofitar i comprar en propietat el xip, el preu de la inscripció i xip és de 20 euros, (el xip et surt per 5 euros, que no està malament si tens en compte que a les curses amb xip la inscripció és de un a tres euros més barata, concretament a aquesta cursa si tens xip groc la inscripció és de 12 euros i no de 15), tot ser interessant.

Els dorsals es podran recollir el mateix dia a partir de les 7:30 i fins les 9:15. De la bossa de regals no en parla, esperem que n'hi hagin. De moment en Manolo i jo ja estem inscrits, qui més s'anima?

Fins diumenge, salut i cames.

3 comentaris:

  1. Aquest diumenge no vindré, però si aniré a la cursa de Vilabertran, que es diumenge dia 4 a les 8 h. Espero que els qui us apunteu a la de Roses us vagi molt bé.
    Si algú més vol venir a Vilabertran ja ho direu.
    Salut i Cames.

    ResponElimina
  2. Marià Llop (pota-coixa)24 de març del 2010, a les 20:15

    Bondat bondat i més bondat,

    ResponElimina