dijous, 11 de març del 2010

1ª CURSA URBANA DE SANT JOSEP A FIGUERES

El proper 21 de març tenim la 1ª Cursa Urbana de Sant Josep a Figueres. Per fi una cursa a "casa", per això felicitar als organitzadors per l'esforç que segur han fet per poder organitzar un esdeveniment com aquest a una ciutat on no és gaire habitual aquest tipus d'esdeveniments que en canvi són molt habituals a altres poblacions.

Les inscripcions ja les podeu fer a la web de l'associació, www.amicsdesantjosep.cat a un preu de 8,-€, si la feu el dia 13 de març a la fira el preu serà de 9,-€ i si ho la feu el mateix dia de la cursa serà de 10,-€.

A l'arribada hi haurà, entrepà, poma, beguda, brunyols i samarreta tècnica pels participants. A més es farà un sorteig, amb els números de dorsal dels participants, de diferents lots que van desde vals per dinar, a lots d'ampolles de vi, vals per botigues,..., fins a sessions diverses d'hidroteràpia, massatge aromàtic,..., al Torremirona Spa de Navata.

Els dorsals s'hauran de recollir el dia de la cursa a partir de les vuit del matí a la Plaça Triangular. La sortida però es farà a la Rambla a les deu del matí. El recorregut, de 10 quilòmetres, serà un circuit al que s'hauran de fer dues voltes. Sortirà de la Rambla direcció a la Pujada del Castell, continuarà pel carrer Tramuntan a i l'avinguda Marignane, carrer Montgó i avinguda Perpinyà, fins el Motel, per anar a l'avinguda Salvador Dalí fins a la rotonda de davant de l'Hotel Ronda i el N-II, per agafar ja el carrer Sant Pau fins la Rambla i fer una altra volta. Un recorregut exigent a estones però concentrat a dintre de Figueres.

Espero que hi participeu tots, no tots els dies es pot còrrer a la teva ciutat.

Fins aviat, salut i cames.

9 comentaris:

  1. Quants km és això?

    Santi.

    ResponElimina
  2. Per fi una cursa a Figueres, jo ja estic inscrit.
    Espero que fagi bon temps i poguem gaudir de la cursa.

    ResponElimina
  3. Jo miraré els meus bessons si milloren, i si puc m’inscriuré a l’últim moment. Divendres vaig anar a corre 25 minuts i els bessons no aguanten.

    ResponElimina
  4. Jo també estic inscrit, tot i que les meves cames encaren no han fet més de 8 km seguits desde fa...
    Una cosa Marià, amb mi em passava igual i al final vaig haver d'estar un mes sense còrrer i després vaig començar a còrrer però només 3 km i cada vegada que sortia feia mig km més i anar pujant. De moment vaig pel 8 i de moment bé.
    Espero et pugui servir.
    Fins diumenge. Salut i cames

    ResponElimina
  5. Algú sap si en Jose Manuel vindrà? Ho dic per que si no vé, només tenim un crack en forma, en Gerard, i correm a casa, jajaja
    Manolo, espavilaaaaaa!!!!!!!

    ResponElimina
  6. Ei, jo no vindré faré un mes de bondat i començaré de nou, aniré en bicicleta que els bessons en bici no fan mal;
    Eh!! Sort a tothom

    ResponElimina
  7. En Jose Manuel no vindrà. També opta x nanar en bici

    ResponElimina