divendres, 26 de febrer del 2010

16ª MITJA MARATÓ DE BANYOLES I III VOLTA POPULAR A L'ESTANY

El proper diumenge 7 de març tenim la Mitja marató de Banyoles i la Volta popular a l'Estany.

La 16ª Mitja marató de Banyoles començarà a les 9:30 del matí i sortirà de les instal·lacions del Club natació Banyoles al Passeig de la Draga. El recorregut és el mateix que l'any passat, (alguns ja el coneixeu), i tindrà avituallaments als quilòmetres 5, 10 i 15.

La III Volta Popular a L'Estany començarà a les 10:00 del matí i tindrà un recorregut de 6'5 quilòmetres amb el mateix recorregut de l'any passat fent la volta a l'Estany. En aquesta prova, més popular no hi haurà control de temps.

El preu de la inscripció és de 13,-€ per a totes dues proves i la bossa de reglas serà la mateixa per totes dues proves. Podeu fer la inscripció per totes dues proves fins el 4 de març per internet. El màxim d'inscrits per la Mitja és de 1000 i per la Volta 300.

A veure quants hi anem. Estaria bé anar-ho comentant per saber quants som i poder organtizar cotxes.

Fins aviat, salut i cames.

8 comentaris:

  1. Jo ja m'he inscrit! però he comès un petit sacrilegi. No he posat el nom del club! Vaig anar massa ràpid... L'Esther te molts números de venir.

    ResponElimina
  2. Jordi, suposo que faràs la volta no? T'ho comento per que jo la faré, no puc encara còrrer gaire estona, tot just aquesta setmana he començat. De moment fent 3 quilòmetres i sense forçar no es carrega ni es trenca el bessò. A veure si aguanta aquesta setmana...
    Ningú més s'anima?

    ResponElimina
  3. L'Esther ja està confirmada i inscrita. Jo aniré amb ella tota l'estona perque passo de que li vingui el típic baixon de no puc més i després no la faci. Saps algo d'en Manolo, en Santi, la Nuria o en Waldo?

    ResponElimina
  4. Núria no repetirà, en Manolo no pot venir per que la Sara té partit, i d'en Santi i en Waldo no sé res. Ja t'informaré.

    ResponElimina
  5. En Waldo confirmat! diu q vindrà amb un amic seu. Ell fa la mitja, com un valent

    ResponElimina
  6. Només un valent, llàstima. En Santi encara s'ho pensa, suposo que al final serà que no, com sempre...
    Jo encara no ho veig clar, el bessó no està del tot bé però suposo que al final vindré per provar de còrrer almenys els 6'5 quilòmetres que fa tres mesos que no he fet més de 5'5 quilòmetres de la Sant Silvestre.

    ResponElimina
  7. Ep !!! Ja estic apuntat a la volta popular de l'estany, no tinc els bessóns en condicions, jo aniré amb l'Esther que m'ha fara de llebre o "conill"

    ResponElimina