divendres, 4 d’abril del 2014

III TERÇ MARATÓ DE MUNTANYA LA CIRERA DE TERRADES

S'acosta la tercera edició del Terç de marató de muntanya de la cirera de Terrades, i és tot un plaer tornar a organitzar-la vist la gran participació de les dues edicions anteriors.

Ha passat un any més i continuem consolidant aquesta cursa amb la vostra ajuda, recolzament i participació.
 
Bàsicament mantenim el format, serà una cursa-marxa d'uns 14 quilòmetres i mig amb sortida i arribada a Terrades i que manté pràcticament el recorregut de l'any passat amb una petita variant, que creiem que us agradarà, incorporant algún corriol més.
 
La resta més o menys igual amb corriols i paisatges que segur agradaran a corredors i caminadors.

Les pre-inscripcions ja estan obertes i es poden fer al blog de la cursa http://cursa-marxamuntanyacireradeterrades.blogspot.com.es amb un preu igual que els anys anteriors, de 8,-€, (el pagament es farà el mateix dia de la cursa al recollir el dorsal), es podrà fer a partir de les 7:00 del matí i fins a les 8:15. La sortida serà a les 8:30 del matí.

Si no es fa la pre-inscripció abans i es fa el mateix dia de la cursa el preu serà de 10,-€.

Hi haurà dos avituallaments amb beguda i fruita, entrapà de botifarra i cireres a l'arribada i un regal, a més de participar en alguns sortejos.

La participació aquest any l'hem ampliat, degut a l'èxit de l'any passat, a 275 corredors i caminadors, per que no volem que ningú es quedi sense poder participar.

A més hem d'agrair un any més el suport de l'Ajuntament de Terrades com a organitzador, i als col·laboradors i patrocinadors que els tenim detallats al blog de la cursa i als rètols que hem repartit i repartirem per la comarca. Res més, animeu-vos i animeu a tots els vostres coneguts, us esperem a tots el dia 1 de juny a Terrades, a la cursa i a la fira de la cirera.

Salut i Cames.

2 comentaris:

  1. Us la recomano, espectacular corriol de la carena de Santa Magdalena. Val la pena.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo també, la he fet dos anys i aquest any vull tornar.

      Kiku.

      Elimina