dijous, 4 d’octubre del 2012

II KAYAKLÓ DE LLANÇÀ (23/09/2012)

Quatre mesos després de la darrera entrada tornem a posar en marxa el blog abandonat, (no per desgana), sino per manca de temps però ara és el moment de tornar-hi i d'explicar les nostres vivències com esportistes que ens atrevim amb quasi qualsevol tipus de prova esportiva, per exemple, una kayakló.


A la segona edició també hi van participar dues parelles de membres ddel Cames, en Sergi i en David, que repetien i ja amb experiència en aquesta prova, (han participat a totes les proves de la lligueta de kayakló organitzada per Diversport), i una nova parella "veterana", en Jordi i en Dani, que s'estrenaven en aquesta prova.

El matí del diumenge es va aixecar tranquil però una mica d'aire va començar a amenaçar als participants just abans de començar, tot i que no va anar a més. Sortida neutralitzada per escalfar fins a la platja de Gifreu on hi havia la sortida. 

S'ha de dir que van participar unes 60 parelles en dues sèries i que els nostres companys ho van fer a la primera sèrie. El primer tram de kàyak eren uns 3 quilòmetres que van dominar les parelles del club natació Banyoles, que van sortir de l'aigua ocupant pràcticament els 10 primers llocs. Una de les primeres parelles en sortir sense ser del CNB van ser en Sergi i en David, que van fer ràpidament la transició a la bici, el tram clau de la prova. Van sortir prou bé després de l'esforç del kayak.

En Jordi i en Dani van trigar una mica més i una mica més cansats, normal al ser el kayak el tram que fèien pràcticament per primera vegada. Ràpidament van passar però també al tram de bici, el més dur de tots tres.

Durant el tram de bici en Sergi i en David van sortir forts i ràpidament van adelantar a vàries parelles i van anar pujant posicions però la mala sort els va acompanyar just acabada la pujada quan en Sergi va punxar. Aturada obligada per fer el canvi que els va fer perdre uns minuts i que algunes de les parelles els tornessin a passar. A la baixada en Sergi es va avaçar a en David i va arribar abans a la zona de transició on el va haver d'esperar abans de començar la cursa a peu.

En Jordi i en Dani, van fer el tram de bici sense novetat i alguna posició van guanyar abans de començar a còrrer per la sorra i el port de Llançà.

Al final en Sergi i en David van fer el lloc 21 de les dues sèries amb un temps de 1h 13' 29" i en Dani i en Jordi el lloc 43 amb un temps de 1h 26' 02", gens malament per ser la primera vegada.

A veure si aquesta prova l'any vinent té més participants del Cames per que la veritat val la pena, vagi per avançat que si algú vol provar-ho l'any vinent pot comptar amb mi per fer-la.

Fins la propera companys, salut i Cames.


3 comentaris:

  1. Bon moment per re-enganxar el blog amb la cronica del kayaklo!!

    Ja et pots buscar una bona parella com dius al final de l'escrit perque pensem donar molta guerra.

    ResponElimina
  2. Felicitats a tots i com no, donar-vos les gràcies per anar escampant el nom del Cames Ajudeu-me arreu de l'Empordà.
    Salut i Cames.

    ResponElimina
  3. Sergi, això segur, els veterans però també donem molta guerra, per molta experiència que tingueu en aquesta prova, aniré a fer amics al club natació banyoles, que és el que porto més fluix...

    ResponElimina