divendres, 20 d’abril del 2012

XXVII MARXA POPULAR BAIX EMPORDÀ DE SANT PERE PESCADOR

Afegim al nostre calendari una nova marxa, la del Baix Fluvià que es fa a Sant Pere Pescador. Serà el proper diumenge 22 d'abril, com ja hem dit a Sant Pere Pescador.

És una marxa ja tradicional, fan la seva 27ena edició, que passa per diferents termes municipals que acull el pas del Fluvià i que surt de la Plaça del Parc del riu a les 9 del matí.

El preu de la inscripció és 5,-€, i les inscripcions s'han de fer el mateix dia abans de la sortida, una hora abans. Al final, hi haurà costelles i botifarres per tothom, amb un regal de record.

Als que us animeu ja ens fareu saber com ha anat aquesta nova marxa pel Cames.

Fins aviat, salut i cames.

2 comentaris:

  1. En principi l'Albert i jo hi anirem, sembla una bona distància per anar fent cames, i introduir una nova cursa dintre els Cames.

    ResponElimina
  2. Feta, en un mati de diumenge una mica plujós ens vam decidir a fer-la. Una marxa una mica campi qui pugui com la de Vilabertran, t'apuntes i ja pot començar a tirar.
    Cal dir que pels llocs on vam passar estàven ben senyalitzats i uns paratges totalment diferents als habituals, passant per tot tipus de terrenys, asfalt, pel mitg de camps de pomeres, sorra de platge, en fin, molt maca de fer i planera total.
    Fins a la propera, tot esperant que arrivi la nostre.
    Salut i Cames.

    ResponElimina