dijous, 10 de juny del 2010

II MARXA POPULAR DE LA CIRERA A LLERS

La marxa popular de la cirera de Llers repeteix després de l'èxit de la primera edició. Aquest proper diumenge 13 de juny a Llers es farà la segona edició d'aquesta marxa pels voltants de Llers.

Aquest any hi ha algunes novetats, la més important, que hi haurà dos recorreguts, un 8 quilòmetres i un altre de 17 quilòmetres aproximadament, tots dos al 100% per terra. Les altres dues novetats són que s'avança l'hora de sortida a les 8:30 del matí i que al final es faran sortejos amb els números de dorsal dels participants.

El preu de la inscripció és de 5 euros i al final hi haurà fruita, entrepà, aigua i com l'any passat dutxes al pavelló. La sortida i arribada seran al Mas Vidal, aprop del pavelló.

Ja recordeu l'edició de l'any passat a on el Cames Ajudeu-me va aportar molts participants a la marxa, esperem repetir aquest any l'èxit de l'any passat, us hi esperem a tots, els 8 quilòmetres la fan accessible a tots vosaltres, animeu-vos.

Espero que ens podem veure tots diumenge i fer-nos una foto de grup com la de l'any passat. Deixeu el vostre comentari per saber si vindreu o no.

Fins aviat, salut i cames.

4 comentaris:

  1. Bones! L'helena i jo hi serem segur. Volem fer la de 17 quilometres convinant correr i caminar xq tampoc estem com per fer-ho tot corrent. En jose Manuel m'ha dit que si que vindrà, en Modest com no vingui es home mort, en Marià si no te cap lesió d'última hora també vindrà, l'Albert (company de feina per si algú no el coneix) diu que també s'apunta i no se que fareu els de vila-sacra i en Waldo. I en Santi?? l'any passat va venir... Santi torna!

    ResponElimina
  2. Em sap greu però no podrem gaudir de la companyia d'en Santi ni de les seves experiències a món de les curses, totes elles inoblidables...
    De Vila-sacra en Manolo i jo venim a fer els 17, en Sergi, company que ja va còrrer amb nosaltres a Figueres, repeteix i un company seu també, per tant la cosa promet...
    Fins diumenge

    ResponElimina
  3. Bones! Si el temps ho permet intentaré fer la de 17 kms, en Lluís i senyora volen fer la de 8 Kms, per tant si no hi ha res de nou, fins diumenge.
    Salut i Cames.

    ResponElimina
  4. El més segur que faré, la de 8, torno a començar de nou desprès de la lesió, dons fins demà

    ResponElimina