dimarts, 13 d’abril del 2010

XIII CURSA 10 KM DE GIRONA 11/04/2010

Bona matinal del diumenge al matí a Girona per anar a córrer, feia una mica de fresca, cosa que ja no es podia dir quan han donat la sortida i menys encara al pas per la Devesa fins allà on recules per tornar cap a la arribada.

Al final tres representants del Club Cames ajudeu-me hem estat presents, en Manolo, un servidor i en Gerard, que per cert, no l'hem vist fins un cop acabada la cursa.

Els temps finals de la cursa, menys el d'en Manolo perquè s'ha deixat el xip a casa, han estat bons i millorant, en Gerard 46'36" i jo 49'39". En Manolo pendent de confirmar, ell que ho posi a comentaris per que quedi constància.

He trobat que ha estat molt ben organitzada i no gaires cues per recollir els regals, també potser perquè cada cop arribem abans, ja, ja ,ja.

Tot esperant que els que no hageu pogut venir aquest cop per estar lesionats us recupereu aviat, i la propera cursa hi podem ser tots.

A10 i salut i cames.
Modest

3 comentaris:

  1. Bones, a poc a poc m’ha estic recuperant (potser), i amb moltes ganes de venir; si tot va bé a Figueres o L’Escala ja estaré a punt (potser), ja me perdut moltes curses Figueres, Roses, Vilabertran Girona
    Fins aviat (potser)
    Pota-turbo

    ResponElimina
  2. En Marià tan prudent com sempre..

    ResponElimina
  3. Ei cames!! algú s'apunta a la cursa de la fageda? L'Helena i jo tenim ganes d'anar-hi i sembla que pot ser molt maca. Hi ha temps per fer la inscripció fins el divendres a les 12 del migdia. Salut i cames!

    ResponElimina