dijous, 22 d’abril del 2010

I CURSA 11111 PEL COR DE LA FAGEDA

Aquesta és una d'aquelles curses que té la pinta de ser una cursa per gaudir i fins i tot per parar-se alguna vegada encara que sigui incoherent tenint en compte que és una cursa. Per què? doncs per que és una cursa per la fageda d'en Jordà amb un recorregut envejable.

Per que us feu una idea, us poso la descripcicó literal, que fan els mateixos organitzadors de la cursa:

"11.111m de Fageda està basat en el recorregut que el parc natural anomenat “itinerari num. 1”. Amb petites modificacions pensant en els corredors. La cursa tindrà inici al Càmping la Fageda , d’aquí passarem al pàrking de Can Serra i ens endinsarem a la Fageda d’en Jordà. Un camí ens farà arribar a la Cooperativa de la Fageda, una fàbrica enmig d’un parc natural amb un encant especial tant per la gent que hi treballa, com pel producte tant saludable que fabriquen “ els iogurts de la fageda”.

Aquest serà el primer punt d’inflexió, a partir d’allà començarà la part més dura de la cursa. La pujada al Santuari de la Cot i la pujada al Volcà Santa Margarida. Passarem per un dels llocs més bonics de la comarca, l’ església que hi ha ubicada dins del cràter del volcà. D’aquí ,ja de baixada, anirem camí del Croscat
i finalment, entrant de nou a la Fageda tornarem al punt de sortida, el Càmping la Fageda."

Pot ser interessant o no? La cursa és el dissabte 24 d'abril a les 17:00 de la tarda. La recollida de dorsals, una hora abans i el preu de la inscripció és de 10 euros, (la cursa és amb xip). La sortida es farà al Camping La Fageda, són uns 11111 metres i un desnivell acumulat d'uns 315 metres.

Les inscripcions s'han de fer a la web del càmping, www.campinglafageda.com abans del divendres 23 d'abril a les 12 del migdia. Animeu-vos.

Fins aviat, salut i cames.

5 comentaris:

  1. Al principi estabem molt animats i hi voliem anar però el fet de que sigui per la tarda.... puteja una miqueta. Al final res de res.

    ResponElimina
  2. Jo ntampoc puc, tinc cumple al Planeta Màgic...

    ResponElimina
  3. Hola, al final me “rajo” he sortit d’una lesió i el desnivell m’ha far por. Guardaré forces per Figueres L’Escala

    ResponElimina
  4. Marià, faràs totes dues? Si fas totes dues, què faràs a Figueres i què a L'Escala?

    ResponElimina