dimecres, 16 de desembre del 2009

5a SANT SILVESTRE DE GIRONA - PREVI

Ja tenim aquí la Sant Silvestre de Girona.

Tot i que l'enquesta ha donat com a resultat que hem d'anar tots despullats, l'opció final serà la d'anar disfressats de "renos" guiats pel Pare Noel. Aquesta mesura es pren donat que alguns membres, un d'ells l'instigador de la proposta d'anar despullats i autor de l'enquesta, "s'escaqueja" i passarà el cap d'any fora del país per por a represàlies.

Fem ja el previ donat que s'han de fer les inscripcions abans del dia 21 per no tenir recàrrec de 3 euros, són 7'60 euros per internet abans del 21 de desembre. També per que necessitem saber quants serem per preparar les "banyes" que portaran els "renos" i preparar la disfressa del pare Noel. Així doncs us agrairé que pogueu posar algun comentari confirmant l'assistència i ja m'encarrego jo de portar-vos les "banyes". Cadascú que es faci la seva inscripció.

La sortida, com l'any passat, és al pavelló de Fontajau, a les 6 de la tarda. El recorregut és de 5'4 quilòmetres, sense cap dificultat amb arribada també al mateix pavelló. Al final de la cursa ens donaran una bossa-obsequi i una samarreta tècnica. Hi haurà servei de dutxes i vestidors al pavelló.

La idea és anar a riure i passar-ho bé, tancar l'any corrent i no anar a fer temps per tant animeu a tothom que volgueu a venir que ser quants més millor, però aviseu-me pel tema de les "banyes".

Espero les vostres noticies. Fins aviat, salut i cames.

4 comentaris:

  1. En principi i si no hi ha res de nou, el meu nano i jo vimdrem, disposats a riure i passar-ho
    bé, com no, disfressats de renos.

    ResponElimina
  2. Estic veient que els comentaris dels components del club,estant en decadència, o no hi ha temps.
    Només dir-vos que per sant silvestre a Girona, el meu germà i la meva neboda també s'han apuntat.Fins el 31 si no hi ha res de nou.

    ResponElimina
  3. Hola !!!
    Bon temps per posarse en forma; torrons, cava, tabac, menjar i més menjar.
    A tots us desitjo un "MOLT BON NADAL"
    Marià Llop i familia

    ResponElimina
  4. Companys!
    Recordeu que demà tenim cursa a Girona, la Sant Silvestre. Recordeu també portar un gorro i imperdibles.
    Fins demà.

    ResponElimina