dimarts, 20 d’octubre del 2009

XXXI CURSA POPULAR DEL CARRER NOU DE GIRONA 18/10/2009

Un any després vam còrrer la cursa del carrer nou de Girona. A aquesta cursa, l'any passat vam còrrer per primera vegada com a CAMES AJUDEU-ME, amb samarreta i patrocinador. Per aquest any. Aquest any estava previst també tenir més samarretes, per còrrer tots amb la mateixa equipació, però per problemes logístics no va ser possible. Serà a la propera.

El diumenge començava amb una mica d'aire a l'Empordà, una mica per que durant la setmana n'havia fet molta. A l'hora de sortir encara era força fosc però vam sortir puntuals cap a Girona a tres quarts de vuit. Vam aparcar i vam anar a buscar el dorsal i el xip.

Com cada any, tot i ser aviat, ja hi havien cues però aquest any, sense ser llargues, ja ho eren més que altres anys. A més no estaven gens bé indicades i es confunien les cues per les inscripcions d'internet i les que no. Les dues es confunien i es feia cua per no res. Per acabar-ho d'arreglar, arribaves a la taula i tot i dir el número de dorsal s'havia de comprovar el nom a la llista i la cua vinga crèixer.

L'organització va deixar molt que desitjar per una cursa de la importància i tradició com la cursa del carrer nou, sobretot al final, amb una interminable cua per deixar el xip i encara pitjor per recollir la bossa i la samarreta de regal. Per no parlar també del guardaropia que era una muntanya de bosses darrera una cinta en un tros de la plaça, i de que no hi va haver aquarius per tots els participants. En fi, moltes coses a millorar per l'any vinent i altres com el xip, que millor que tornin al sistema de sempre.

Parlant de la cursa dir que la participació del Cames va ser de les de gala, al final hi vam participar vuit, baixa d'ultima hora d'en Jordi per culpa d'un refredat, l'Helena, en Santi, en Jose Manuel, en Modest, en Marià, en Manolo, en Gerard i jo. Llàstima de les samarretes per que la veritat feia goig veure tanta colla.

La participació a la cursa també va ser de les més importants que ha tingut, desconec el nombre exacte però van parlar d'uns dos mil participants si sumem els de la cursa infantil. El que si us puc dir és que a la d'adults van acabar 1395 corredors, per tant una molt bona participació.

El recorregut el de sempre, sortida per Jaume I direcció als jutjats, parquing del bus, plaça independència, Ajuntament, carrer Argenteria, pujar a la Catedral, Seminari, baixada fins a plaça Catalunya, carrer de la Rutlla fins la rotonda d'Emili Grahit, pujada per Pericot fins a la rotonda del McDonals i tornada cap al centre i meta al mateix carrer Nou.

Com sempre, el més complicat la sortida. La majoria del Cames van sortir força endavant però en Gerard i jo ens vam quedar quasi al final i va ser una mica problemàtic poder anar avançant gent. Al principi tothom tenia forces per còrrer i després per entrar al barri jueu la cosa era complicada. No va ser fins superada la pujada a la Catedral i el Seminari que vam anar avançant amb facil·litat. En aquest punt ja havíem vist a l'Helena i en Modest, i a en Santi una mica després. La resta ni els vam olorar.

Vaig tenir notícies d'en Jose Manuel, per en Jordi, baixant de la Catedral, i anava com una moto. El temps final ho va demostrar.

El tros de pujar Pericot, com sempre, es fa una mica llarg, per que ho és i per que puja durant un quilòmetre i mig aproximadament i s'ha de fer un esforç important per mantenir el ritme. Després amb la baixada es pot recuperar però no del tot fins a l'arribada. Una apretada al final i per fi el carrer Nou i el marcador electrònic que sembla que no s'arribi mai.

Al final, amb feines però ens vam poder reunir tots al sol, comentar com havia anat i fer unes fotos per l'àlbum de Cames. Pel que vaig poder veure, tothom força satisfet i amb ganes de repetir, no sabem encara quan però repetirem.

Com altres vegades, us deixo els temps i la posició a l'arribada per si us interessa. Ja us aviso que el temps que va fer en Jose Manuel, estarà al quadre d'honor del Cames força temps, ESPECTACULAR:
101 Jose Manuel López Muñoz 39:33
292 Manuel Muñoz Pérez 43:40
409 Marià Llop Flori 45:35
562 Josep Ll. Márquez 47:36
569 Gerard Terrades Canet 47:45
836 Modest Blavi Genís 50:46
1116 Helena Quintana 56:28
1254 Santi Bransuela 1:01:12

Fins aviat, salut i cames.

1 comentari:

  1. A les curses Cames ajudeu-me comença a tindra un "re-só" visual i de resultats

    ResponElimina