dimecres, 3 de juny del 2009

SOTA MÍNIMS

Un diumenge més vam sortir a les vuit del matí, desde Vila-sacra, a fer una "passejada" en bici. Aquest cop sota mínims donat que només vam ser tres, (vam tenir una baixa a darreríssima hora...). El matí acompanyava per que la temperatura era agradable i el sol no va acabar "d'apretar" durant la sortida.

Vam enfilar el camí de Vilanova de la Muga però un cop allà no vam agafar la ruta habitual sino que vam anar direcció Roses pel camí verd senyalitzat. Vam passar pels aiguamolls amb les "vaques d'aigua" pasturant i algun que altre conill que anava pels camins.

Vam portar bon ritme fins pràcticament arribar a Castelló d'Empúries on una mica abans un petit tros de camí amb l'herba força alta i que no deixava veure per on anava el camí va posar alguna que altra dificultat. També, just abans d'arribar a Castelló, un tros de camí entre arbres amb molta ombra i una mica revirat per millorar la tècnica, i finalment un parells de quilòmetres de relleus per fer pujar el ritme abans d'arribar a Empuriabrava.

Vam entrar-hi pel pont de la rotonda i vam fer camí fins al passeig on hi havia organitzada una cursa ciclista per veterans que la veritat portaven un bon ritme. Nosaltres vam enfilar el camí de tornada vorejant el riu Muga fins a Castelló i d'allà a Vila-sacra. En total uns 38 quilòmetres més que fan que algunes rutes amb pujades ja estiguin més a l'abast, (arribaran aviat).

Companys, com sempre, us animo a participar i recordeu que el proper 14 de juny hi ha marxa popular a Llers, en Modest ens hi espera a tots.

Fins aviat.

14 comentaris:

  1. Que buena salida! Que calma y tranquilidad! Que goze para los sentidos! NO VINO EL SANTI!!. Con la excusa de que le duele un dedo!! nenazas!!. Mucho subir al Cabreres y a la Madre de ese, pero se busca cualquier excusa, un dolorcillo en el dedo. No importa que no venga, eso que gana nuestra paz de espiritu.

    ResponElimina
  2. Pues no sabia jo, que tinguessiu l'esperit tant perturbat, xiquets.

    Santi.

    ResponElimina
  3. Hola, un altre diumenge sense poguer vindre, peró el proper a Llers ens veurem, avui he anat a corre 20 minuts, estic en baixa forma.
    Tot i que corrim a casa, faré un mal paper.

    ResponElimina
  4. Requete molt honorable i exelentissima magnificencia Presidencial, del nostre club. Avui, com cada matí, m'he llevat amb puntualitat anglesa a les 7 menys 10 del matí. He anat a comprar el diari al quiosc. I el pa recent fet, a la fleca. He esmorzat, com cada dilluns al matí, llegint el diari, repassant el correu electrònic i mirant el bloc del club. Aaaaah no. Avui el bloc el club no.
    Vila-Sacra is not England, oi?

    Santi.

    ResponElimina
  5. El presi estava de president de taula a les eleccions. Si en Manolo no passa la crònica no hi ha res fins la setmana vinent.

    ResponElimina
  6. Ja ho he trobat, soc el del vi de Capmany. En Josep m'ha parlat del Club i he entrat a fer el tafaner. Enveja sana!
    La sortida que parles del 14 de juny a Llers; es amb bici? Sabeu si es tipus ruta o marxa com la de Capmany d'aquest cap de setmana? Pel meu gust una mica massa forta...

    ResponElimina
  7. Hola Jordi! Gracies per visitar-nos. En Josep ja ens ho va comentar. Aquest diumenge la marxa és a peu o si t'atreveixes la pots fer corrent. Són només 9 km.
    Aquest diumenge "aparquem" una mica la bici però el diumenge següent, 21 de juny, la recuperem. No pateixis que t'avisarem i si tens companys també us podeu afegir. El nostre nivell no és massa exigent i menys ara que comencem, potser en km semblen molts però el nivell d'exigència no és gaire, esperem millorar i pujar-lo.
    Si ens deixes el teu correu electrònic, quan fem la convocatòria setmanal t'enviarem còpia també. El correu del club és: clubcamesajudeume@gmail.com
    Salutacions i fins aviat
    Josep.

    ResponElimina
  8. A correr? Diumenge? Que és el día que nostre Senyor Jave va decretar en profit dels bagos. Es a dir, per descansar. No sé, no sé. Podria anar en contra de la meva fé, això.

    Però es clar. Si la Mari hi va, i corre, després en conec un altre que em dirà nenaza.

    Hondia quin dilema.

    Bé, potser condepnaré la meva anima inmortal. Peró si la Mari corre 8 km, . . . jo, . . . també.

    Santi.

    ResponElimina
  9. CRONICA DE LA SALIDA DOMINGERA.

    Un domingo mas, salimos otra vez a las 8,puntualemnte, y los 4 fantasticos nos encaminamos a nuestro destino, que no era otro, que repetir la primera parte del recorido de la semana anterior. Buena mañana, con un clima agradable, que ya quisieramos cuando nos toque subir al Cabreres. Como decia, despues de hacer una parte del recorido del otro dia, decidimos buscar otra ruta, nuestro sentido de la aventura nos impulsaba a liarnos la manta a la cabeza y arriesgar nuestras vidas, así que llegamos hasta Santa Margarita por otro camino lleno de charcos que pusieron un poco de emocion, y junto con la arena de la playa, daba la impresion de que subiamos un puerto de montaña y no que estabamos en llano. En Empuriabrava, decepcion total, no habia turistas en edad de merecer, solo alguna excursion del INSERSO. De vuelta a casa, empezamos a notar el peso de los 42 km. Una buena salida de preparacion a mas altas cotas, y en la que afortunadamente Santi, no estaba presente. Esta suerte no puede durar mucho. La semana que viene nos vamos de marcha a Llers, quien se apunta?

    Desde Vila-sacra, para el mundo, una crónica de la salida del dia 6 de Junio.


    TACHAN!!!

    QUE BIEN MA QUEDAO!!!

    ResponElimina
  10. Requete molt honorable i exelentissima magnificencia VICE-Presidencial, del nostre club. Avui, com cada matí, m'he llevat amb puntualitat anglesa a les 7 menys 10 del matí. He anat a comprar el diari al quiosc. I el pa recent fet, a la fleca. He esmorzat, com cada matí, llegint el diari i mirant el bloc del club. Aaaaah no. Avui el bloc del club no encara tampoc.
    Because the Manolo hause in Vila-Sacra, is not England, oi que no?

    Puede saber-se que passa con la crónica del domingo? Catxo bago iberico!

    Santi.

    ResponElimina
  11. Parece que te has salvado. Porqué mientras yo publicava uno, tú publicabas el otro.
    Bueno, todavia te pronostico una carrera vicepresidencial, larga y prometedora.

    Santi.

    ResponElimina
  12. Santi, te echamos de menos! nadie se adelanta para que podamos elegir otro camino. vuelve pronto!!


    Manolo

    ResponElimina
  13. Gracias Manolo por tu crónica. Se agradece la colaboración.

    ResponElimina
  14. fins diumenge cabrons!!!!

    ResponElimina