dilluns, 22 d’abril del 2013

XXVIII MARXA POPULAR DEL BAIX FLUVIÀ A SANT PERE PESCADOR (21/04/2013)



Aquí us deixo la crònica d’en Modest de la marxa d’ahir a Sant Pere Pescador.

Ens vam trobar a Sant Pere Pescador quatre components dels Cames, Jordi Bordas, Waldo, Marià i un servidor Modest, en una bona matinal amb bon temps, sol i una mica d'aire que va fer més agradable la cursa.

Molta gent a les taules d'inscripcions, mentre la gent anava sortint a mida que ja estava inscrita. Abans però va fer la foto oficial i tot seguit sortim tot quatre junts per anar fent camí.

Primer per asfalt fins agafar pista i com no, tot planer, amb unes vistes espectaculars amb el Canigó de fons i tota l'Albera. Anem fent i avançant a molts caminadors que havien sortit abans que nosaltres, com quasi a totes les curses, sents aquell comentari que tant ens agrada, "quin nom tant ben aconseguit, cames ajudeu-me". Si senyor, avui les cames també ens han ajudat, tot i que en Marià ha arribat una mica tocat del bessó.

Un parell d'avituallaments amb aigua i pomes i tots quatre junts fins que en Waldo i un servidor a falta d’un parell o tres quilòmetres hem pujat el ritme i ens en hem anat una mica, arribant una mica abans que en Jordi i en Marià, un últim tram a la vora del riu quan el sol començava ja a picar una mica.

A l’arribada, costelles de xai i botifarra amb pa i all i oli, begudes i un bon vi amb porró. Un altra cursa-marxa feta per part de membres dels Cames i recomanable per fer un bon entrenament de cares a altres sortides.

Això és tot i fins aviat. Salut i Cames.

1 comentari:

  1. Cal dir que també ens vam trobar amb en Danni.
    Millor dit, ens va passar com un formula 1

    ResponElimina