dimecres, 9 de gener del 2013

III MITJA MARATÓ DE L'ABERA (LLANÇÀ)

Bones companys!! ja tornem a estar al principi d'un nou any el 2013, que promet bones i grans curses a la gent del Cames, i per les impressions que tinc més reptes i millors marques pels seus membres, en qualsevol cas, bon any a tots!!!!

Aquest any intentarem continuar amb el blog i que aquest tingui més continuïtat i si pot ser alguna novetat, per tant, si algú té alguna idea, que ho comenti.

Per començar, com ja comença a ser tradicional, la primera cursa de l'any serà la mitja marató de l'Albera a Llançà, ni més ni menys, 21 quilòmetres amb 1775 metres de desnivell, dels quals uns 880 metres positius.

Serà el proper diumenge 20 de gener quan es doni la sortida a la III Mitja marató de l'Albera. Serà a les 9 del matí des de la plaça Major de Llançà. Hi podran participar corredors i caminadors, (aquests tindran un temps màxim de 6 hores).

Podran participar com a màxim 500 corredors i caminadors. Hi haurà 8 punts de control, inclosa l'arribada, que tindran hora de pas màxim, i a on s'haurà de segellar el full de ruta que donaran. El preu de la inscripció per nosaltres, és a dir, no federats i no socis és de 20,-€.

L'Albert, en Modest, en Marià i jo, ja ens hem inscrit, també en Chen, un company que ja alguna vegada ha corregut amb la samarreta del Cames i que en aquesta ocasió també ho farà a aquesta prova tant exigent. Comencem fort, massa fort, però com l'any passat el Cames cada vegada fa més quilòmetres i de més qualitat. Per això aquest any ja seran 6 samarretes del Cames corrent per l'Albera a aquesta prova de muntanya.

La prova tindrà la sortida a la plaça Major de Llançà i passarà per l'Ermita de Sant Genís del Terrer, l'Ermita de Sant Silvestre, el Mas Guanter, el cim del Puig d'Esquers, el Mas Patiràs, el Puig Tifell, el Puig de les Aigües, la Serra del Socarrador, el Port de Llançà i tornada a la Plaça de Major.
El perfil del recorregut no té desperdici però hi destaca la pujada al Puig d'Esquers que del quilòmetre 6, on comença, fins al cim, quilòmetre 12, passa de 120 metres a 600 metres, en 6 quilòmetres 480 metres de pujada, (jo diria que això és un 8% de mitjana), suarem i molt, les cames bulliran i molt.

Al final tindrem samarreta tècnica de regal, altres detalls per definir i evidentment entrepà i beguda al final.

En fi, ja us explicarem, aquí al blog com ha anat però a veure si algú s'anima a còrrer o també per qué no, a animar-nos a qualsevol punt del recorregut.

Fins aviat, salut i cames.

9 comentaris:

  1. Ja res ens espanta, cada cop els reptes son mes exigents, però la val la pena fer-los, si es pot, patirem i molt, com l'any passat o més, i pel que veig i es allò que diuen, com mes vells mes bojos.

    ResponElimina
  2. Bones:

    Ja ho pots ben dir!!! com més vells més bojos!!
    A més tenim aquell art de convicció per, any rera any, anem engrescant a més compnyas xq ens acompanyin, si els podem seguir, en aquesta travessera de Llançà!!

    Diumenge , com l'any passat, allà ens trobarem!!!

    ResponElimina
  3. Sou una colla de cracks!!!!!

    ResponElimina
  4. Hola nois,

    he pensat que no us podia deixar sols en la primera marxa de l´any, tot i que és exigent, la unió fa la força i ja m´he apuntat per fer el cim del Puig d´Esquers plegats.
    A més, no sé si hi serem a temps però si ja hi ha la impressió de les samarretes serà el meu debut oficial amb la del Cames. No m´ho podia perdre.

    Ens veiem doncs el 20 a Llançà, excepte en Modest que ens trobarem al bar per anar agafant energia.

    Salut,

    Periku!

    ResponElimina
  5. Això serà una festa més que una cursa. Es veurà gent del Cames per tot arreu, bé entre els 200 primers segur que no però aquests es perdran la festa.

    ResponElimina
  6. Voldria felicitar a tots aquells que, primer son valents i segon que s'animen a venir a corre com a components dels cames. Llàstima que no ho puguem fer amb les noves samarretes però així tindrem una nova excusa per tornar-nos a trobar, com per exemple a la mitja de muntanya d'Agullana, que es d'aquí 2 mesos, i si pot ser abans millor.
    Salut i Cames.

    ResponElimina
  7. Sembla que diumege farà tramuntana.

    Valor i coratge!!

    ResponElimina
  8. No passa res, o es que no som de l'Empordà?

    ResponElimina
  9. Millor que faci vent, així ens apretarà, a més, com diu en Modest, som de l'Empordà, no? doncs toca tramuntana.
    Fins diumenge companys.

    ResponElimina