dissabte, 17 de setembre del 2011

I CURSA POPULAR DE LA CAPITAL DE MÓN, VILA-SACRA



A la vida les oportunitats passen com a molt una vegada i aquest és un d'aquells casos. No tots els dies es pot participar a una cursa a la Capital de Món, Vila-sacra, però el dia 2 d'octubre teniu l'oportunitat.

Tots sabeu a aquestes alçades l'estreta relació del Cames amb Vila-sacra per això faig aquesta crida tan entusiasta a tots els amics, simpatitzants, coneguts,..., i a tothom en general per participar a aquesta cursa. No cal que us digui que m'agradaria veure el màxim de samarretes del Cames corrent per la Capital de Món.

Després de l'entrada passem a les dades de la cursa. Una prova més organitzada per Diversport, aquesta a Vila-sacra, amb doble programa, cursa de 10 km i mini-cursa pels més petits de 800 metres, amb un preu d'inscripció de 5,-€.

La sortida dels 10 quilòmetres serà a les 9 del matí a la zona del camp de futbol, on hi haurà també el servei de bar i les dutxes. Hi haurà obsequi i esmorzar per tots els participants i trofeus pels primers classificats. El preu de l'inscripció és de 8,-€ fins el 25 de setembre i de 10,-€ a partir d'aquesta data.

Ja sabeu, ja us podeu posar mínimament en forma per participar, el resultat és el de menys, però que les samarretes del Cames dominin el territori de la Capital de Món per un dia. Us deixo també el recorregut per que el consulteu.

A aquesta no es perdona la falta, i a més serà greu. Fins aviat, salut i cames.

9 comentaris:

  1. Un servedir ja està inscrit. Ara vull veure com passeu i deixeu la vostra confirmació de que participareu amb mi.

    Per cert, el cartell de la cursa diu les 10 del matí però la sortida serà a les 9 del matí.

    Salut i cames.

    ResponElimina
  2. Per fer la pilota al "Presi" jo hi aniré

    ResponElimina
  3. Encara no he pogut començar a fer res, per tant, veig dificil la meva participació, tot i que intantaré forçar al màxim.
    Salut i Cames.

    ResponElimina
  4. Ens veurem a Vila-Sacra! El recorregut pinta bé, m´ha sorprès positivament el traçat i pot ser una cursa ràpida... Espero poder coincidir amb vosaltres per saludar-vos!
    Francesc

    ResponElimina
  5. Gràcies a tots!! Modest, ja em perdonaràs però 10 km a aquestes alçades per tu no és res, a mig gas ja els fas company.

    ResponElimina
  6. Avui he estat amb en Gerard, hem anat a veure el recorregut de btt de la kayakló i patirem, i m'ha confirmat que vindrà a Vila-sacra, un més.
    Falta gent per confirmar...
    Salut i cames

    ResponElimina
  7. DIVERSPORT: ATENCIÓ QUE AQUEST CARTELL NO ÉS EL QUE S'HA FET PÚBLIC !!! LA SORTIDA ÉS A LES 9 H

    ResponElimina
  8. Gràcies per l'avís!!! Ja ho teníem control·lat i a l'escrit ja vam posar l'hora correcta, les 9, de totes maneres també hem avisat a tothom.

    Gràcies una vegada més, fins diumenge!

    ResponElimina