dimecres, 10 de novembre del 2010

II MARXA DELS CENDRASSOS DE FIGUERES

El proper diumenge a Figueres tindrem la segona edició de la Marxa dels Cendrassos, després d'un aplaçament.

El preu de la inscripció serà de 5 euros i s'hauran de fer un a hora abans de la sortida, que serà a les 9 del matí de l'avinguda Costa Brava, al Monument Lluís Companys, de Figueres. La marxa està limitada a 500 participants.

La distància ja la sabeu 14 quilòmetres dels que el 15% seran per asfalt i el 85% per terra. Hi hauran dos avituallaments sòlids i dos de líquids i al final botifarrada i sorteig de premis als participants.

A veure, la distància no ajuda a que siguem molts però animeu-vos que sempre val la pena trobar-nos i fer-la petar una mica. Fins diumenge, salut i cames.

5 comentaris:

  1. En Ferran i un servidor ja teniem pensat d'anar-hi. Apa-li!!!

    ResponElimina
  2. En principi ja ens veurem diumenge, si vam aguantar a Navata, molt sigui que no puguem aguantar aquesta. Algú sap cap on tira el recorregut?

    ResponElimina
  3. multiples compromisos internacionales de caracter secreto, me impiden ir de marxa, digo, a la marxa.Portaos bien y dejad el pabellón del Cames bien alto. Salud y pa´ lante como los de alicante

    ResponElimina
  4. Jo vinc segur. Això si, com en Modest, si vam fer la de Navata molt serà que no fem aquesta. Modest, ens veiem demà company.
    Salut.

    ResponElimina
  5. No estic amb condicions de corre 1 h i 1/2

    ResponElimina