dijous, 9 de setembre del 2010

I CURSA DE 7 KM A FIGUERES

CANVI DE DATA DE LA CURSA, FINALMENT SERÀ EL 26 DE SETEMBRE. HI HAVIA UN ERROR A LA DATA INICIAL QUE HAVÍEN DONAT ELS ORGANITZADORS.

El proper diumenge 12 de setembre, l'associació de veïns del barri de la nova estació de Figueres, organitzen una cursa de 7 quilòmetres pels voltants del barri. La sortida es donarà desde el GIFI i serà a les 9 del matí.


Les inscripcions es faran el mateix dia abans de la sortida. Em sap greu però no he pogut trobar més dades com el preu de la inscripció ni si hi haurà regals, avituallaments,... Animeu-vos.

Fins aviat, salut i cames.




7 comentaris:

  1. El preu de la cursa es de 3 euros, 2 avituallaments líquids i el terreny 10% asfalt i el 90 % terra. No possa res de que hi hagi regals,però crec que per començar la nova temporada pot estar be. Voldria estar apunt per la de Navata. Us recordo de la dona del nostre patrocinador llorente es de Navata, i potser li faria gràcia que fossim una bona colla al seu poble.

    ResponElimina
  2. Atenció!!!!!!
    La cursa no és el 12 de setembre, s'ha modificat la data i la cursa serà el 26 de setembre. En Jose Manuel m'ha enviat un missatge confirmant la data del 26 de setembre com la data de la cursa. Per tant, la preparació s'ha de continuar per que segur que a Navata serem molts, amb mi en principi podeu comptar.

    ResponElimina
  3. Apunta’t, quan es la de Navata

    ResponElimina
  4. Si, el 3 d'octubre, gracies

    ResponElimina
  5. De res Marià ;-)
    Per cert, a tu la de Capmany és de les que t'agradaria, de muntanya i és el cap de setmana abans de la de Navata. Hi ha dues versions, curta d'uns 11km i la llarga d'uns 20km. Jo vaig fer la curta l'any passat i està força bé.

    ResponElimina
  6. El 20 torno d’una setmana de bicicleta no ser si podré fer la de 20 o anar amb bici ala festa de bessagoda

    ResponElimina
  7. jo faré la de la nova estació el 26 de setembre i vull estar a punt per la de navata

    ResponElimina