dimecres, 5 de maig del 2010

XVI MITJA MARATÓ DE GIRONA i XIV CURSA POPULAR DE GIRONA

El proper diumenge a Girona es correran dues curses força populars a la nostra província, la mitja i la cursa popular, de 9'140 quilòmetres.

La sortida es farà a les 9:30 del matí al davant del centre Girocentre, "Hipercor", i per davant 21'097 quilòmetres per la mitja. La cursa popular tindrà la sortida cinc minuts després de la sortida de la mitja.

Les inscripcions per internet es podran fer fins demà dijous 6 de maig a les 13:00 i es poden fer a www.girona.cat/esports o www.championchip.cat/lliga2010. El preu per la inscripció de la mitja és de 16,-€ sense xip groc i de 14,-€ amb xip groc propi. Hi ha de regal samarreta tècnica i obsequi, sense especificar. Per la cursa popular la inscripció és gratuita.

El recorregut, els que la vau fer l'any passat és el mateix i pels que no i us animeu, és força planer, excepte un parell de quilòmetres que passen per la zona de Montilivi. Hi haurà habituallaments cada 5 quilòmetres. Ens veiem diumenge.

Fins aviat, salut i cames.

2 comentaris:

  1. Ostres!!! Acabo de veure que avui fa un any vam escriure el primer texte al blog. Bé demà faré un escrit per recordar-ho, ara ja és massa tard.
    Fins demà companys.

    ResponElimina
  2. Inscrit a la mitja de Girona, ens veiem diumenge, si algú hi va...

    ResponElimina