dimecres, 20 de gener del 2010

PEDALADA SOLIDÀRIA A CABANES

El proper diumenge 24 de gener hi ha una pedalada solidària a Cabanes.

A Cabanes organitzen el proper diumenge una pedalada popular per recaptar diners per enviar a Haití per ajudar en el que es pugui als damnificats pel terratrèmol. Crec que val la pena aprofitar que organitzen aquesta pedalada per conèixer nous camins a la zona i de passada, el més important, col·laborar amb aquesta acció solidària.

Pel que sé la inscripció es farà el mateix dia a Cabanes a partir de les vuit del matí i la sortida serà a les nou trenta, si no m'equivoco. Hi haurà dos recorreguts, un de 30 quilòmetres i un altre de 20 quilòmetres. La inscripció serà de 5 euros que com he dit serà per ajudar al poble d'Haití. Al final hi haurà botifarrada per tots els participants.

Espero que hi pogueu assistir tots, els que habitualment sortim en bici i els que no. La distància és assequible a tothom i el recorregut també. Si us sembla aneu comentant si podeu assistir i si ho fareu per tal de tenir una idea dels que serem i en funció d'això fer un recorregut o l'altre. Gràcies a tots per col·laborar.

Fins aviat, salut i cames.

2 comentaris:

  1. Em sap greu,però no puc venir,haig de fer d'àrbitre en el partit que en Lluis juga a Llers.
    Es una llastima, per aquests temes solidaris val
    la pena col.laborar.
    Espero que els que hi pogueu anar us vagi be.

    ResponElimina
  2. Gràcies Modest.
    Semblava que havíem de ser uns quants però al final tot han estat baixes. Confirmats en Dani, en Santi i jo, com diumenge passat. Si algú s'anima a darrera hora, cap a les 9 serem a Cabanes.

    ResponElimina