dissabte, 2 de gener del 2010

5a SANT SILVESTRE DE GIRONA - 31/12/2009

Què voleu que us digui? Va ser la conya!!!!!

Només us diré que el meu pare diu que si l'any vinent ho tornem a fer que ell s'apunta, ja veurem si es veritat però va veure que ens ho vam passar també bé que diu que val la pena.


El que va començar sent una conya, es va convertir en una realitat. Divendres a les cinc de la tarda aproximadament ens vam trobar al parquing del pavelló de Fontajau per còrrer la darrera cursa de l'any 2009, la 5a Sant Silvestre de Girona, uns 5'4 quilòmetres per acabar l'any corrent i fent una mica de conya.


Al final vam ser nou, en Modest, que va venir amb el seu fill Lluís, el seu germà, en Narcís, i la seva neboda, la Marina, també en Gerard, en Manolo, en Marià amb el seu fill i jo. En Jose Manuel també hi era però no es va voler afegir al trineu del Pare Noel.

Efectivament, per si no se'ns veu prou a les curses a aquesta ens vam presentar en trineu, format per vuit rens i un Pare Noel, en Manolo i tota la resta rens perfectament organitzats en parelles i en fila.

Ja abans de sortir vam ser l'atracció, ens van gravar càmeres, ens van fer fotos fotògrafs, altres corredors i espectadors. També ens van demanar una foto dues corredores disfressades de Pare Noel que es volien fotografiar amb el nostre Pare Noel i tots els rens.

A la sortida vam esperar al final i vam sortir al darrera, als primers metres vam anar els últims però això no va impedir que fòssim el centre d'atracció. Això sí, no vam perdre l'estructura del trineu durant tot el recorregut i sempre a bon ritme marcat per en lluís i la Marina els més joves del grup.

Aquest cop no us puc explicar gaire per que la veritat s'havia de veure i viure però destacar dues coses, les diferents parades del trineu i arrancades que vam fer durant el recorregut guiats pel Pare Noel, i l'arribada amb aturada inclosa just abans de l'entrada a l'arribada i l'entrada de tots junts a l'hora. Espectacular.

El que vulgui més que no s'ho perdi la propera edició per que segur que repetirem. Tots els que hi vam anar vam coincidir en que va anar perfecte i que ens ho vam passar molt bé.

Res més companys i que el 2010 porti la consolidació del grup, i moltes curses més i amb més parti
cipants representant el nostre club. Aprofito també per dir que qui vulgui afegir-se també a fer sortides amb la bici començarem en breu, com sempre de menys a més.

Fins aviat, salut i cames.

3 comentaris:

  1. El Papà Noel no cola, li manca panxa, no? A vere si l'alimenteu com Dèu mana, pobre home.

    ResponElimina
  2. Ens ho vam passar la hòstia de be,crec que no hauríem de deixar perdre aquesta manera de correr a la sant silvestre.En Lluis no para de
    parlar-ne amb els seus amics del que va disfrutar.Hem de donar les grácies el que va tenir la ideia (JORDI),que per cert,no va venir.
    No sap el que es va perdre.
    Salut i bon any a tothom.

    ResponElimina
  3. Realment s'ha de tenir en compte el que diu en Modest. Hi ha moltes curses que podem fer coses semblants només és qüestió de proposar-ho.
    Gràcies a tots, salut i bon any a tothom.

    ResponElimina