dilluns, 1 de juny del 2015

VI CURSA URBANA DE SANT JOSEP DE FIGUERES (22/03/2015)


El passat diumenge 22/03/2015 s’ha celebrat la ja mítica cursa de st Josep. I una vegada més els membres dels Cames hi hem estat presents.

Ha estat en Modest, en Marià, en Periku i l’Albert i com a convidat i que s’ha estrenat en les curses populars, en Javi Otero, company nostre. També hi ha vingut en Gerard, que està engripat i no ha pogut correr tot i que venia amb la roba per si de cas i en Josep que també ens ha acompanyat els moments abans de començar la cursa. I finalment en Jesús Osuna que també ens ha acompanyat.

A les 08h 30 ja estàvem per la zona de sortida i a la Rambla ens hem trobat amb en Marià i en Javi Otero. La sortida ha estat a les 9h i un cop arrencats, escalfem la pujada del Museu Dalí per afrontar la baixada i ja recte fins al Motel Hotel on girem i enfilem la N-II i encarem tota la carretera fins arribar a l’hotel Ronda on posteriorment girem de nou, passant per l’antiga presó i passant pel primer pas de control a la plaça triangular. On iniciem de nou la mateixa volta per acabar de nou a la plaça triangular on s’acaba la prova de 10 km.

A la sortida en Periku ha tirat i en Modest i l’Albert darrera seu i tot darrera en Marià i en Javi Otero.

La primera volta l’hem fet junts en Periku, en Modest, en Jesús i l’Albert i darrera teníem en Marià i en Javi que anaven al seu ritme sense forçar la màquina.

Un cop hem passat el primer pas l’Albert i l'Osuna han tirat canviant el ritme i a la recta de la N-II en Jesús ha posat una marxa més i ha desaparegut com un cohet i l’Albert s’ha quedat tirant sol fins que a l’alçada de l’Hotel Ronda en Modest l’ha atrapat i avançat tot el carrer Sant Pau fins l’arribada.

Al cap de poc ha arribat en Periku i tot darrera en Marià i en Javi Otero, fent una bona cursa, per estrenar-se en aquestes modalitats!!!

La veritat una cursa mítica on any rera any els membres del cames ajudeu-me hi són presents i disfruten del matí.


Escrit per Albert espinosa