dimarts, 10 de gener del 2012

III SANT SILVESTRE DE CAMPRODON (31/12/2011)

Bon Any a tothom.

Ja tornem a començar un nou any ple de curses però abans hem de tancar el 2011 amb la Sant Silvestre. Aquest any amb dues, la tradicional de Girona i una de nova que han fet aquest any en Marià i la seva dona, la Beth. Aquí us deixo la seva crònica, quan arribi la d'en Modest, la penjarem.

Aquest any no he pogut fer la Sant Silvestre de Girona amb la resta de Cames, em trobava a Camprodon amb una colla de companys per passar el cap d’any, i hem anat a fer a la tercera edició de la Sant Silvestre de Camprodon.

La prova organitzada per l'Ski Club Camprodon, totalment gratuïta, ha reunit 165 participants, quasi el doble que el 2010. Molts dels corredors anaven disfressats amb molta mainada, una mostra més d'una cursa que vol ser familiar i popular.

El recorregut de 3.5 quilometres, te sortida i arribada a la plaça d’Ajuntament i passa per els carrers cèntrics, vorejant el Monestir de Sant Pere. A l’arribada aigua per tothom i una motxilla pels petits.

Bon ambient, amb una temperatura agradable de 11º.

Una manera divertida de fer gana pel sopar de Cap d’Any i sumar els últims quilometres de l’any, amb 390 quilometres correguts al 2011.

Salut i cames

1 comentari:

  1. Felicitats als membres dels Cames Beth i Marià per aquesta nova fita, fer una Cursa a Camprodon.
    Poc a poc anem conquistant el païs.
    Salut i Cames.

    ResponElimina