dimecres, 11 de gener del 2012

VII SANT SILVESTRE DE GIRONA (31/12/2012)

Ja la tenim aquí, la crònica d'en Modest de la Sant Silvestre de Girona, amb retard però per motius aliens a en Modest, (el seu ordinador tenia problemes).

Cap a les 17 hores ens trobem els membres del Cames a la sortida de la cursa de Sant Silvestre de Girona tot veient les sortides de les curses del mes petits. Soms l'Albert, Narcís, Marina, Lluís i Modest.

Tarda força agradable per córrer i com sempre un ambient de festa, amb gent disfressada com sempre, molts amb motius nadalencs, i altres de mes actualitat, per exemple la sortida la vam fer al costat de Iñaki Urdangarin.

Molta gent i sortida puntual amb el recorregut canviat i una mica més curt que altres anys, potser per ser dissabte o per passar per carrers mes comercials com per exemple el Carrer nou. Algun problema per anar corrent per segons quins trams del recorregut per la gran quantitat de corredors. De totes maneres vam portar bon ritme pensant, sobretot la Marina i en Lluís, de baixar de la mitja hora, cosa que es va aconseguir tot i que el final es va patir una mica.

A l'arribada, cues de gent per recollir la bossa regal però molt ben organitzat i ràpid, i quasi com cada any, en els sorteigs de regals que fan, res de res.

Tot esperant que l'any vinent poder ser mes components del Cames que tingueu tots molt Bon Any.

Salut i Cames, i fins la propera cursa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada