dimarts, 14 de juny del 2011

MARATHO BTT 50KM/490M POSITIVA Ó 100KM/2500M POSITIVA

El proper diumenge 19 de juny a Navata es donarà la sortida a dues proves de btt, una de 50 quilòmetres i la de 100 quilòmetres, una autèntica marató de la btt, organitzada per Sappysport. Se n'havia sentit a parlar d'aquesta prova a la nostra comarca i al final ja la tenim aquí.

La ruta de 50 quilòmetres està considerada d'un nivelll mig i passarà per diferents trams de les rutes de Salines-Bassegoda. Hi haurà dos avituallaments líquids i sòlids i la sortida i l'arribada serà a Navata. El desnivell positiu és d'uns 490 metres i la sortida serà a les 8:30 del matí, mitja hora més tard de la ruta dels 100 quilòmetres. El preu de la inscripció fins el 15 de juny és de 12,-€ i a partir del 15 de juny serà de 15,-€.

Un altre tema són els 100 quilòmetres. La sortida serà també a Navata a les 8 del matí. La ruta està considerada de nivell alt, tant per distància com per la dificultat física. El punt més alt del recorregut serà el cim del Coll de Bassegoda a 1150 metres d'alçada. Hi haurà 4 avituallaments amb fruita i aigua i un altre més amb aigua, fruita i dinar. El preu per aquesta ruta és de 22,-€ fins el 15 de juny i de 28,-€ a partir d'aquest mateix dia.

Hi haurà vestidors i dutxes, rentabicis i obsequi commemoratiu per a tots els participants i especials pels "finisher's" de la ruta dels 100 quilòmetres.

Animeu-vos, salut i cames.

2 comentaris:

  1. No puc, no i sóc, tot i que el dia es llarg se m’he feria fosc per fer la de 100, però la I Triatlho Popular de St Pere, el presi amb va fer entrar el cuc de.....................

    ResponElimina
  2. Marià, triatló aquest any segur que no però l'any vinent,... això si, ja hi ha data per una duatló a Sant Pere Pescador, sembla que senzilla, 5km cursa, 10km bici i 2'5km cursa, assequible no?
    Crec que també apte per la resta, no? Modest? Gerard? Albert? etc...
    Ne'm de parlar i a veure si decidim fer-ho, en grup serà més divertit, almenys la primera per treure els nervis, jajaja

    ResponElimina