diumenge, 2 de maig del 2010

III CURSA DEL CASTELL-CIUTAT DE FIGUERES 01/05/2010


Tot i que a les 2:00 hores de la matinada encara estava al Clos de Fires celebrant l'inici de les Fires i Festes de la Santa Creu, el meu subconscient no parava de pensar que m'havia de llevar aviat per anar a la III Cursa Castell Ciutat de Figueres.

Així va ser, motivat pels útims dies d'entrenament i amb molta moral, em vaig llevar a les 8 del matí per esmorzar i preparar-me per marxar. Vaig arribar a les 8:55 a la pista d'atletisme Albert Gurt per inscriure'm. Cap problema, molt fluit i sense complicacions.

Al final uns 250 inscrits aproximadament, temps agradable i puntualitat a la sortida. Pel que fa a la cursa, es va començar amb una volta a l'estadi, amb públic animant durant la volta. Desprès no trobes a ningú més fins que, un altre cop fas la volta de l'arribada a l'estadi. El recorregut, tot el voltant del castell, molt pedregós i desnivells forts fins que entres a la fortalesa a on pla eges gaudint de l'itinerari interior passant per les fosses, cavallerisses i la plaça d'armes per tornar novament a l'arribada a la pista d'atletisme.

El resultat final ha estat bé tot i que he patit molt. Anava per sobre del meu ritme habitual, al final 46 minuts i 9'5 quilòmetres amb un desnivell aproximat de 100 metres.

Adéu i fins la propera.

Marià Llop.

2 comentaris:

  1. Gràcies per la crònica Marià.
    Només una curiositat, a la classificació estàs amb les dones. Què vol dir això????????

    ResponElimina
  2. Per fer una bona posició m’ha apunto amb les dones, je, je , je.........

    ResponElimina