dissabte, 24 d’abril del 2010

VIII MARATÓ D'EMPÚRIES, I MITJA MARATÓ i I 10 KM D'EMPÚRIES

El diumenge 2 de maig tornem a Empúries. Aquest any però ha desaparegut el terç de marató i han nascut dues noves curses, a ben segur, més atractives pels corredors, la mitja marató i els 10 km, a més de la ja tradicional marató, que serveix com a campionat de Catalunya de la distància.

Com que crec que ningú farà la marató, us informo només de les altres dues proves. Comencem per la mitja marató, 21'095 km. La sortida serà aproximadament a les 8:30 del matí, però després de la marató. El recorregut, els que heu fet el terç el coneixeu per que bàsicament és el mateix però ampliant els quilòmetres cap a la zona de Sant Pere Pescador. Ja sabeu que el tram del passeig de l'Escala i la zona de pujada de les urbanitzacions, si fa calor, és força dur i aquest any ja 'hi arribarà amb més quilòmetres a les cames.

La inscripció per internet es pot fer a www.maratoempuries.org. Si es fa abans del 27 d'abril els preus per la mitja és de 16,-€ sense xip groc i de 14,-€ amb xip groc. Si la feu després del 27 d'abril són 25,-€, per tant atenció a la data.

Pel que fa als 10 quilòmetres, el recorregut és a la zona d'Empúries, fent tota la volta i la zona dels càmpings direcció Sant Pere Pescador, per tant si fa calor també serà dur per que poca ombra hi haurà. Per aquesta prova la inscripció és de 10,-€, i fora de termini, 15,-€.

Com ja sabeu alguns, en aquesta prova es pot recollir el dorsal i xip el dia abans al pavelló i aprofitar la degustació d'anxoves que fan al mateix pavelló a la tarda i també recollir la bossa de regals, (també es pot recollir el dorsal, xip i bossa el mateix diumenge a partir de les 7 del matí).

De la bossa de regal us puc dir que hi haurà samarreta tècnica, pot d'anxoves de l'Escala i lot de productes variats. Pels que facin la mitja marató hi haurà també medalla commemorativa.

Suposo que per aquesta prova serem forces, (espero que tothom ja recuperat de totes les lesions), tant per la mitja com pels 10 quilòmetres, val la pena, per tant aneu posant comentaris per saber els que serem i organitzar cotxes per que ja sabeu que les cues que es fan són força importants.

Fins aviat, salut i cames.

6 comentaris:

  1. Al final faig els 10 km i gràcies. Les meves múltiples lesions al bessó dret sembla que s'han acabat però no he pogut arribar a preparar la mitja amb garanties, ho deixo pel següent diumenge a Girona. Ja veurem com va. Ens veiem diumenge? Qui vindrà?

    ResponElimina
  2. Estic de baixa, ni a Figueres ni a l'Escala, a Girona per fer la de 10 Kms. ja veurem.

    ResponElimina