dimecres, 5 d’agost del 2009

PRIMERS TRES MESOS DEL BLOG CAMES AJUDEU-ME

El blog de Cames Ajudeu-me ja té tres mesos.

A vegades costa molt poc començar les coses però mantenir-les sol ser el més difícil. De moment encara estem a l’etapa de poder-ho mantenir. Durant aquests tres mesos hem anat incorporant un resum de les sortides i curses que hem fet per mantenir a tothom informat sobre les activitats. Això ens ha servit per mantenir una mica el contacte i a l’hora intentar donar continuïtat a aquest projecte.

Iniciar-lo ja l’hem iniciat, mantenir-lo crec que ho estem aconseguint ara falta consolidar-lo i ampliar-lo amb el màxim de continguts i participació possible.

Durant aquests tres mesos, des que es va publicar el primer escrit al blog Cames Ajudeu-me, hem rebut un total de 753 visites, que tenint en compte que només publiquem un cop per setmana donen un total d’unes 58 visites setmanals, que no està malament per començar, (segur que moltes són dels mateixos usuaris però això també ens diu que hi pot haver un cert interés per part de tots a seguir el blog i el que es publica).

També us puc dir que hem rebut visites, encara que segur que cap intencionada buscant el blog de Cames Ajudeu-me, de 15 països diferents, Estats Units, Gran Bretanya, Japó, Alemania, India, Iran, Portugal, Canadà, Australia, Indonesia, Rússia, Malaisia, Turquia, Arabia Saudí i Holanda, (això com a curiositat, què buscaven aquesta gent per anar a parar al nostre blog? Això segurament és el que fa gran internet).

Tot això ara ja és passat i per continuar endavant agrairia la vostra participació. A més dels vostres comentaris i visites al blog, estaria bé poder publicar coses més sovint que ens puguin interessar a tots, d’aquesta manera com a mínim hi hauria més varietat i segur que tots teniu algun tema sobre el que sabeu més que la resta i sobre el que ens pot interessar conèixer més, us agrairia que ens ho feu saber i ens feu arribar els vostres escrits. També podrien valer les vostres experiències sobre alguna cursa que hagueu fet, alguna ruta que una vegada us amics us van portar a fer, visitar,...

Han passat tres mesos, esperem els propers tres per veure com ha anat la cosa i ho tornem a celebrar d’alguna manera abans que comenci la temporada de curses que ja quasi la tenim a sobre.

Fins aviat, salut i cames.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada