dijous, 14 de maig del 2015

IV TERÇ MARATÓ DE MUNTANYA LA CIRERA DE TERRADES

Estem a tocar ja de la quarta edició del Terç de marató de muntanya de la cirera de Terrades, i és tot un repte novament organitzar-la i que segueixi la progressió de les edicions anteriors.

Mantenim el format, serà una cursa-marxa d'uns 14 quilòmetres i mig amb sortida i arribada a Terrades i que manté el recorregut de l'any passat.
 
Les pre-inscripcions ja estan obertes i es poden fer al blog de la cursa http://cursa-marxamuntanyacireradeterrades.blogspot.com.es amb un preu igual que els anys anteriors, de 8,-€, (el pagament es farà el mateix dia de la cursa al recollir el dorsal), es podrà fer a partir de les 7:00 del matí i fins a les 8:15. La sortida serà a les 8:30 del matí.

Si no es fa la pre-inscripció abans i es fa el mateix dia de la cursa el preu serà de 10,-€.

Hi haurà dos avituallaments amb beguda i fruita, entrapà de botifarra i cireres a l'arribada i un regal, a més de participar en alguns sortejos.

La participació aquest any lamantenim a 275 corredors i caminadors, per que volem que tothom rebi el millor tracte possible.

A més hem d'agrair un any més el suport de l'Ajuntament de Terrades com a organitzador, i als col·laboradors i patrocinadors que els tenim detallats al blog de la cursa i als rètols que hem repartit i repartirem per la comarca. Res més, animeu-vos i animeu a tots els vostres coneguts, us esperem a tots el dia 7 de juny a Terrades, a la cursa i a la fira de la cirera.

Salut i Cames.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada